Ce sa nu poarte femeile la nunta

Fecare femeie isi doreste sa arate bine la nunta, indiferent daca este vorba despre mireasa, domnisoarele de onoare, nasa sau pur si simplu despre invitate. Si este firesc sa se intample asta. Daca inca nu ai ales tinuta pentru evenimentul la care vei participa, atunci articolul nostru iti poate fi util. Iata ce sa nu poarte femeile la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce sa nu poarte femeile la nunta

1. O rochie alba. Rochia de aceasta culoare este perntu mireasa, asa ca orice ai face, alege atceva. Ai multe variante de culori, multe modele de rochii din care poti alege ceea ce iti place. Asa ca nu te limita la culoarea alba, pentru ca este posibil sa o eclipsezi pe mireasa, ceea ce nu este deloc ok. Cu siguranta si tu, daca ai fost mireasa (sau vei fi) ai vazut (sau vei vedea) ca nu este in regula cand cineva vine la nunta ta in rochie alba, la fel ca mireasa. Este ziua cea mare a miresei, asa ca las-o pe ea sa straluceasca si sa fie vedeta acelei zile.

Ce sa nu poarte femeile la nunta

Pinterest

2. Pantofii cu toc foarte inalt nu sunt cele mai bune alegeri. Si asta pentru ca, oricat de frumosi ar fi ei, sunt si foarte incomozi. Si nu este deloc usor sa stai ore intregi incaltata cu ei. Eventual, ai putea sa ai la tine alta pereche de pantofi, pe care sa ii incalti. Sau sandale ori altceva, ce ti se pare mai comod. Pentru ca pe pantofii foarte inalti poate iti va fi greu ori chiar imposibil sa stai toata ziua si sa mai si dansezi.

3. Haine sau accesorii care te fac sa iesi prea mult in evidenta. Este bine ca tinuta ta sa nu fie una vulgara. De asemnea, nici accesoriile nu trebuie sa iasa prea mult in evidenta. Este bine sa te imbraci cu stil, simplu si elegant si in felul acesta sa atragi privirile invitatilor, insa pentru a primi laude, nu pentru a fi criticata pentru modul in care arati si/sau te imbraci.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. O tinuta nepotrivita pentru nunta. Daca exista un anumit cod vestimentar, atunci ar fi bine sa il respecti si sa nu faci nota discordanta. Daca mirii isi doresc ca invitatii lor sa poarte o anumita tinuta, un anumit tip de haine, ar fi mai bine ca dorinta lor sa fie respectata. Chiar daca ai o rochie care iti place tare mult si pe care abia astepti sa o porti, vei gasi cu siguranta o alta ocazie ca sa o imbraci.

Ce sa nu poarte femeile la nunta

Weddings – LoveToKnow

5. Stai departe de bijuteriile care fac zgomot. Asa ca, incearca sa nu porti bratari sau cercei care zornaie. In biserica, in timpul cununiei religioase, in linistea aceea, nu ar fi tocmai placut sa se auda bijuteriile tale zgomotoase.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat ce sa nu poarte femeile la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment