Ce sa nu ii spui viitoarei mirese cu o luna inainte de nunta

Se apropie nunta, iar tu urmeaza sa iei parte la eveniment? Iata ce sa nu ii spui viitoarei mirese cu o luna inainte de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce sa nu ii spui viitoarei mirese cu o luna inainte de nunta

1. „Totul va fi bine”. Da, asa este, incerci sa o ajuti sa isi pastreze calmul, insa nu va face asta doar pentru ca asa spui tu. Se gandeste la milioane de lucruri, isi face griji in legatura cu diferite aspecte legate de nunta. Si este firesc sa se intample asta. Doar este unul dintre cele mai importante eveniemnte din viata ei.

2. „Sper ca nu ai la nunta un anumit DJ, un anumit fel de mancare, o anumita traditie etc.” Nu este niciodata o idee buna sa ii spui asta viitoarei mirese, insa cu o luna inainte de nunta, cand cele mai multe detalii sunt deja bine stabilite, cu siguranta nu vrei sa faci astfel de comentarii. De asemenea, nu este indicat sa dai ca exemplu altre nunti la care ai participiat inainte. Fiecare eveniment este unic, pentru ca si mirii sunt la fel.

Ce sa nu ii spui viitoarei mirese cu o luna inainte de nunta

Pinterest

3. „De ce faci nunta acolo?”. Da, este adevarat ca pentru unii invitati nu este usor sa mearga intr-un anumit loc in care va avea loc nunta. Asa ca, daca stii ca nu poti ajunge acolo, atunci anunta-i pe miri ca nu poti merge la eveniment. Vor intelege. Dar nu posta pe pagina de Facebook a miresei un mesaj prin care sa o intrebi de ce nu organizeaza nunta intr-un alt loc, mai accesibil. Din pacate, oamenii fac astfel de lucruri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. „Vrei sa mai slabesti pentru nunta, nu?” Niciodata nu este o idee buna sa o intrebi asta pe viitoarea mireasa. Cu atat mai putin cu o luna inainte de nunta. Este ca si cum i-ai spune ca nu iti place cum arata si ca este obligatoriu sa mai scape de cateva kilograme. Va fi oricum destul de strasata cu organizarea nuntii. Daca vei mai face si un astfel de comentariu legat de silueta ei, atunci cu siguranta nu o vei pune intr-o situatie foarte placuta.

CITESTE SI: Ce sa nu ii spui miresei in ziua nuntii

CITESTE SI: Ce sa nu le spui mirilor in ziua nuntii

Ce sa nu ii spui viitoarei mirese cu o luna inainte de nunta

Playbuzz

5. „Pot sa vin impreuna cu cineva la nunta?” Uita-te pe invitatie. Cui ii este adresata? Este mentionat fpatul ca poti sau nu poti veni cu cineva? Vei afla raspunsul de acolo.

6. „Am alergie la un anumit alment! Nu imi poti servi asta la nunta!”. Ar fi fost indicat sa le spui mirilor lucrul acesta dinaite, nu cu o luna inainte de nunta, cand multe detalii sunt deja puse la punct si meniul stabilit deja.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

7. „Este doar o petrecere!” Da, pentru tine poate nunta lor este doar o petrecere, insa pentru miri cu siguranta este mai mult decat atat. Asa ca incearca sa nu spui astfel de lucruri in preajma mirilor. Pentru ei este un eveniment in care au investit timp si bani, este modul prin care isi celebreaza iubirea.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce sa nu ii spui viitoarei mirese cu o luna inainte de nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment