Ce să nu îi ceri partenerului tău

Indiferent dacă ești împreună cu partenerul tău de ani de zile sau sunteți fie la începutul relației, fie proaspăt căsătoriți, ceea ce o să scriu mai jos sunt lucruri pe care nu ar trebui să i le ceri niciodată persoanei iubite. Dacă ești împreună cu partenerul tău de ceva timp probabil confortul și conexiunea strânsă dintre voi sunt deja prezente, însă există și anumite lucruri la care nu ar trebui să te gândești și pe care să i le ceri.

teilor.ro

4 lucruri pe care nu trebuie să i le ceri partenerului tău. Ce să nu îi ceri partenerului tău.

1. Nu îi poți cere partenerului tău să se schimbe
Dacă te-ai căsătorit cu partenerul tău gândindu-te că o să se schimbe după căsătorie nu ai făcut nimic altceva decât un pas greșit. De altfel, dacă îți pasă de partenerul tău foarte mult, lucrurile mărunte nici nu ar trebui să conteze. Este posibil să își schimbe anumite obiceiuri, de exemplu cum ar fi să nu mai lase vasele nespălate sau hainele împrăștiate, însă dacă îți dorești să schimbe ceva la caracterul său sau la cum e el pentru tine ar trebui să te gândești dacă mai doriți sau nu să fiți împreună în primul rând.

Ce să nu îi ceri partenerului tău

Ce să nu îi ceri partenerului tău Pinterest

2. Nu îi poți cere partenerului tău să mintă pentru tine
Dacă îi ceri partenerului tău să mintă pentru tine, chiar și în cea mai inofensivă situație… acet act nu este etic pentru niciunul dintre voi. Indiferent dacă îi ceri să mintă transmițând o scuză unei gazde pentru motivul care îl oprește să nu participe la un anumit eveniment sau chiar dacă îi confirmi șefului său faptul că nu se simte bine pentru a merge la muncă doar ca să puteți ieși în oraș, prin aceste scuze care lasă un sentiment de vinovăție îl implici și pe partenerul tău.

Ce să nu îi ceri partenerului tău

Pinterest

3. Nu îi poți cere partenerului tău să facă mai mulți bani
Banii, veniturile sunt printre primele aspecte care aduc discuții sau certuri într-o relație de cuplu. Astfel, din moment ce partenerul tău muncește din greu și face tot posibilul să ai ceea ce îți dorești ar trebui să accepți lucrurile așa cum sunt. În schimb, poți să te implici și tu și să găsiți împreună soluții care să vă aducă venituri mai mari.

teilor.ro

Ce să nu îi ceri partenerului tău Pinterest

Pinterest

4. Nu îi poți cere partenerului tău să își ascundă sentimentele
Nu este sănătos să îți ascunzi sentimentele față de partenerul tău, căci nu va duce decât la cele mai dificile momente. Dacă partenerul tău este deranjat de ceea ce faci trebuie doar să îl întrebi ce îl deranjează, comunicarea este cea mai bună modalitate de a media conflictele dintre voi.

Ce să nu îi ceri partenerului tău

Pinterest

Prin urmare, nu ar trebui să îi cei partenerului tău să se schimbe, să mintă pentru tine, să producă mai mulți bani sau să își ascundă sentimentele. Pentru a face acest lucru posibil ar trebui să te pui în locul său și să te gândești la rândul tău cum reacționai la asemenea cereri.

CITEȘTE ȘI: Calitățile esențiale ale unui partener

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment