Ce sa nu faci pentru un barbat

Sunt multe femei care fac numeroase sacrificii pentru parteneriui de cuplu. Insa lucrurile nu trebuie sa ajunga chiar atat de departe. Sa renunti la tine de dragul altei persoane nu este in regula. Mai ales daca tu stii, desi nu vrei sa recunosti nici in ruptul capului, ca acea persoana nu merita toate acele sacrificii pe care le faci tu. Iata ce sa nu faci pentru un barbat.

teilor.ro

Ce sa nu faci pentru un barbat

1. Nu te schimba. Daca un barbat iti cere sa te schimbi, atunic nu ar trebui sa fii intr-o relatie cu el. Daca te iubeste si te vrea in viata lui, te va accepta asa cum esti. Nu trebuie sa renunti la tine, la lucrurile in care crezi si care te fac o persoana speciala, unica. Nimeni nu este perfect. Si asa cum partenrul de cuplu are anumite parti negative, si tu le ai si oricine altcineva. Tocmai aceste imperfectiuni ne fac interesanti si, de ce nu, chiar atragatori. Asa ca, daca iti cere sa te schimbi, cel mai bine ar fi sa iesi din acea relatie sau sa ii explici cel putin ca nu este in regula sa iti ceara sa faci asta.

Ce sa nu faci pentru un barbat

Odyssey

2. Nu il lasa sa te contoleze. Intr-o relatie de cuplu sanatoasa, cqre are potential sa dureze toata viata, partenerii trebuie sa fie egali. Daca simti ca incearca sau chiar reuseste sa intre in viata ta si sa te controleze, este clar ca trebuie sa iei masuri. Vorbeste cu el, explica-i ca nu este in regula ceea ce face si dupa aceea trebuie sa iei o decizie. Ori iesi din acea relatie, ori isi va schimba el atitudinea.

3. Nu renunta la prieteni. Stim cu totii cat de importnati sunt prietenii. Si doar pentru ca acum ai o relatie, nu inseamna ca trebuie sa renunti la ei. Avem nevoie uneori sa fim si cu alte persoane, sa iesim cu prietenii, sa vorbim cu ei. Asa ca, daca partenerul de cuplu iti interzice sa te mai vezi cu ei, este cu siguranta un semnal de alarma si este indicat sa iei masuri. Nu ii face pe plac de teama ca astfel te va parasi. Daca iti interzice sa iti mai vezi prietenii, este clar ca este o persoana egoista. Sigur vrei sa ai o relatie cu un astfel de om?

teilor.ro

CITESTE SI: Ce spune Biserica despre casniciile care se destrama

CITESTE SI: De ce este dificil primul an de casnicie?

Ce sa nu faci pentru un barbat

7-Themes.com

4. Nu il lasa sa te faca sa te simti inferioara. Daca iti spune anumite lucruri care te fac sa te simti astfel, este evident ca nu este persoana potrivita pentru tine. Nu il lasa sa te faca sa iti pierzi increderea in tine si sa nu iti mai vezi calitatile. Esti o femeie puternica si independenta si nu ai nevoie de un barabt in viata ta pentru a te simti astfel.

5. Nu iti face un tatuaj. Da, crezi ca l-ai intalnit pe barbatul ideal si bineinteles ca vei dori sa faci ceva special. Unele femei aleg sa isi tatueze numele iubitului lor, sau poate doar initialele. Insa, daca se vor desparti, atunci cu siguranta vor regreta alegerea facuta.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce sa nu faci pentru un barbat, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment