Ce sa nu faci in ziua nuntii

Pentru a te bucura de fiecare secunda din ziua in care te castaoresti, este bine sa incerci sa tii cont de cateva sfaturi care vin din partea specialistilor. Iata ce sa nu faci in ziua nuntii astfel incat totul sa fie asa cum ai visat si sa te bucuri de fiecare moment.

Ce sa nu faci in ziua nuntii

1. Nu incerca sa multumesti pe toata lumea. Multe mirese sustin ca daca ar putea sa faca nunta din nou, cu siguranta nu ar mai incerca sa ii multumeasca pe toti invitatii. S-ar distra mai mult cu prietenii si cu oamenii dragi si nu ar mai pierde minute bune vorbind cu o matusa pe care nu au mai vazut-o de cand erau mici. Nu uita ca este nunta ta, deci poti sa faci ceea ce vrei si ceea ce iti aduce fericirea.

2. Nu-ti face griji in privinta conditiilor meteorologice. Nu ai cum sa schimbi vremea, asa-i? Asa ca de ce sa iti faci griji in aceasta privinta? Este adevarat ca iti doreai ca in ziua in care te casatoresti sa fie insorit, insa daca va ploua sau daca va fi frig nu inseamna ca nu te vei mai bucura de eveniment. Si acelasi lucru este valabil si in cazul invitatilor.

Ce sa nu faci in ziua nuntii

Flawless Photography

3. Nu purta pantofii pentru prima data. Ar fi ideal daca i-ai incalta inainte de nunta. Nu vrei sa afli in ziua cea mare ca nu sunt confortabili si nu ii poti purta pe parcursul zilei, asa-i? Dar, daca nu ai alta optiune, atunci asigura-te ca vei avea la indemana o alta pereche de pantofi, despre care stii cu siguranta ca vor fi confortabili.

4. Nu manca prea mult sau prea putin. Este o problema si daca vei consuma prea multa mancare, si daca vei manca mult prea putin. In primul caz te vei simti balonata, in cel de-al doilea te vei simti slabita, iar daca vei consuma alcool, risti sa te imbeti cu usurinta. Ai grija sa mananci suficient pe parcursul zilei.

CITESTE SI: Ce sa nu faci cand iti cumperi rochia de mireasa
CITESTE SI: Ce sa nu faci cu o saptamana inaintea nuntii

Ce sa nu faci in ziua nuntii

The Wedding Day

5. Nu te enerva! Chiar daca furnizorii nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, nu este cazul ca in ziua cea mare sa faci o scena. Nu fi dezamagita si mergi mai departe. Bucura-te de momentele pe care le traiesti! Iar daca manacrea de exemplu nu este asa cum ti-ai imaginat, cel mai bine ar fi sa nu pornesti un scandal. Este foarte posibil ca invitatii nici macar sa nu observe.

6. Nu consuma prea mult alcool si prea repede. Sunt multe mirese care aleg sa nu bea alcool in ziua nuntii. Daca nu te incadrezi in aceasta actegorie, atunci ar fi bine sa fii atenta la cantitatea de alcool pe care o vei consuma. Sigur vrei sa iti aduci aminte de ziua in care te-ai casatorit.

7. Nu le multumesti inivtatilor ca au venit la nunta. Fa-ti timp si vorbeste cu fiecare invitat in parte pentru a le multumi tuturor pentru ca va sunt aproape intr-o zi atat de importanta pentru voi.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment