Ce sa nu faci in ziua nuntii pentru ca evenimentul sa fie unul deosebit

Tu stii ce sa nu faci in ziua nuntii? Nu, nu este vorba despre traditii si superstitii. Pur si simplu sunt unele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere in ziua in care vei deveni sotia barbatului pe care il iubesti. Tinand cont de cele de mai jos, vei vedea ca vei trece cu bine peste ziua cea mare, vei avea parte de o experienta frumoasa si vei ramane cu amintiri ce iti vor incalzi inima chiar si peste zeci de ani. Iata, asadar, ce sa nu faci in ziua nuntii pentru ca eveniemntul sa fie unul memorabil pentru tine in primul rand. Pentru ca, inainte de toate va fi ziua ta magica.

Ce sa nu faci in ziua nuntii. Aspecte de care sa tii cont

1. Nu incerca sa multumesti pe toata lumea! Stii ca nu ai cum sa faci asta si la un moment dat cineva tot nu va fi multiumit de un lucru sau altul. Asa ca multumeste-te in primul rand pe tine. Sunt multe femei care regreta ca in ziua nuntii nu au petrecut mai mult timp cu familia si prietenii. Asa ca nu sta ore in sir printre invitatii pe care nici nu ii cunosti prea bine. Sigur, acorda-le atentie, dar axeaza-te mai mult pe oamenii care conteaza cel mai mult pentru tine.

2. Nu iti face griji in privinta conditiilor meteo. Da, vrei sa fie o zi frumoasa, insorita, pasarile sa cante si sa fie in armonie cu sentimentele voastre. Dar nu ai cum sa controlezi vremea. Daca va ploua, nu este o tragedie. Poti profita de asta si poti transforma evenimentul intr-un avantaj. Ce spui de sedintele foto romantice in ploaie? Vezi? Pana la urma nu este chiar atat de rau. Nunta are loc in aer liber? Atunci trebuie sa fiti dinainte pregatiti si, la nevoie, sa reamaneajati spatiul astfel incat sa faca fata noilor conditii meteo.

Ce sa nu faci in ziua nuntii pentru ca evenimentul sa fie unul deosebit

TLC Weddings

3. Nu purta pantofii pentru prima data. Sigur nu vrei sa afli abia in ziua cea mare daca sunt confortabili sau nu, daca poti sau nu sa mergi incaltata cu ei. Trebuie sa ii porti un pic prin casa, pentru a te acomoda cu acele accesorii pe care le vei tine in piciore cu orele in ziua cea mare. Si gandeste-te ca daca nu te vei simti conformatbil in ziua cea mare, se va vedea asta. Nu vrei ca invitatii sa vada o mireasa schiopatand, cu dureri de picioare, care se incrunta de fiecare data cand face un pas.

4. Nu manca nici prea mult, nici prea putin. Daca mananci putin, nu vei avea energie pentru a trece de aceasta zi ce, desi va fi extrem de obositoare, va fi si cea mai frumoasa din viata ta. De asemenea, daca vei consuma mai multa mancare, atunci risti sa te balonezi, sa ti se faca rau, sau sa aiba loc tot felul de evenimente neplacute. Si ce mireasa si-ar dori asta?

Si acum, la final, dupa ce ai aflat ce sa nu faci in ziua nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment