Ce să nu facă nașii la nuntă

Dacă urmează să cununați, trebuie să știți ce să nu facă nașii la nuntă, astfel încât, după marele eveniment, finii voștri să fie recunoscători. Chiar dacă sunteți prietenii cu finii sau dacă sunteți rude, să nu să așteptați la respect și iubire din partea finilor voștri dacă nu le sunteți alături înainte de nuntă, dar și la nuntă.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce să nu facă nașii la nuntă

La nuntă voi sunteți stâlpii fiinilor voștri, motiv pentru care trebuie să știți ce să nu facă nașii la nuntă. Ei au nevoie de voi pentru a face față acestui eveniment și cu cât îi susțineți mai mult, cu atât ei se vor bucura mai mult de nunta lor. Asta înseamnă că ei,  după nuntă, vor fi mulțumiți de voi și veți avea respectul lor toată viața.

Ce să nu facă nașii la nuntă. StudioBlitz.ro

Ce să nu facă nașii la nuntă. StudioBlitz.ro

Sunt anumite lucruri care intră la capitolul „ce să nu facă nașii la nuntă” care, deși par minore pe moment, tot schimba dispoziția mirilor. Așadar, dacă nu vreți să fiți nași doar cu numele, și doriți să vă implicați la nuntă, citiți despre ceea ce nu trebuie să facă nașii la nuntă.

1.Nu încercați să fiți în centrul atenției!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Da, sunteți nași, dar nunta nu este despre nași, ci despre miri, așa că cel mai important punct la „ce să nu facă nașii la nuntă” este acesta. În nici un caz nu încercați să atrageți atenția asupra voastră, ci lăsați mirii să strălucească.

Singurul caz în care este bine să atrageți atenția asupra voastră este atunci când ei au o problema care nu trebuie văzută de către invitați.

2.Nu stați cu ochii în telefon.

Dacă într-adevăr vreți să țineți cont de ce să nu facă nașii la nuntă, atunci lăsați telefoanele deoparte. Chiar dacă este o melodie care vă plictisește, încercați să fiți cu adevărat prezenți acolo, și nu în telefon. Acest lucru va conta pentru finii voștri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3.Nu stați mult la masă.

Nașii pot da startul distracției. Cu cât voi veți zâmbi mai mult și cu cât voi veți dansa mai mult, cu atât vor dansa mai mult mirii. Nunta va trece repede, iar ei se vor mira de acest lucru a doua zi, și vor regreta că nu au profitat cât mai mult de moment. Încurajați finii voștri să danseze și să se bucure de moment.

robevents.ro. Ce să nu facă nașii la nuntă

robevents.ro. Ce să nu facă nașii la nuntă

4.Nu faceți nazuri.

Se poate întâmpla să fie câteva aspecte la nuntă care să nu fie pe placul vostru, dar încercați să nu arătați acest lucru. Dacă nașii vor fi triști, acest lucru îi va întrista și pe miri. Aveți timp după nuntă să le comunicați ceea ce doriți, dar la nuntă să țineți cont că acest lucru este interzis și un punct la capitolul „Ce să nu facă nașii la nuntă”.

5.Nu stați toată noaptea cu alți invitați.

Atunci când este vorba despre ce să nu facă nașii la nuntă, aceștia nu trebuie să-și ignore finii. Fiți cât mai aproape de ei, din toate punctele de vedere.

Ați fost și voi miri și poate că nașii voștri au făcut același lucru pentru voi, sau poate că v-ați fi dorit ca ei să știe ce să nu facă nașii la nuntă. Prin urmare, nu fiți nași doar cu numele.

Pentru a vedea câteva filmări de calitate de la nunți, vă invit pe StudioBlitz, iar pe site-ul www.seltevents.ro veți găsi mai multe informații despre acest subiect.

Despre autor

M Olga

Adauga un comentariu

Leave a Comment