Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

Deci, este ziua cea mare, ziua nuntii, si, sunt sanse ca pe parcursul organizarii acesteia tu si mirele tau sa fi avut anumite conflicte, mai mici sau mai mari. Mai jos este o lista cu sapte lucruri pe care sa le spui mirelui tau astfel incat el sa poata intra in casatorie cu increderea reinnoita si zambind.

Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

 1. Spune-i ca este frumos
  Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

  Spune-i ca este frumos Sursa: dragosdone

Miresele nu sunt singurele care doresc  sa fie frumoase in ziua nuntii. Sa recunoastem, toata lumea va fi cu ochii pe mireasa, si asa si trebuie sa fie. Dar ai grija sa nu te prinda multele complimente primite si sa uiti ca mirele tau doreste si el sa fie admirat si complimentat. Este si ziua nuntii lui la urma urmei. Acest lucru il va ajuta sa astepte cu nerabdare noaptea nuntii stiind ca este la fel de important ca tine in ziua nuntii voastre.

 1. Spune-i ca te simti in siguranta cu el
  Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

  Spune-i ca te simti in siguranta cu el Sursa: studiobujor

Fiecare barbat isi doreste sa stie ca se poate avea incredere in el. Aminteste-i mirelui tau ca ai incredere in el si el va fi pregatit sa se casatoreasca cu tine. Gaseste unul sau doua domenii in care te poti baza pe el 100% si vorbeste-i despre ele. Adu-i aminte de o anumita situatie in care a reactionat astfel increderea ta in el sa creasca.

 1. Spune-i ca iti pare rau

Exista momente in care cuplurile se cearta, sau in care duc o lupta ascunsa partenerii intre ei.

Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

daca ai conflicte cu viitorul tau mire Sursa: hotelmanagement

In cazul in care in relatia voastra au existat astfel de momente, acum este momentul in care sa ii spui cat regreti ca s-a intamplat asa si in care sa ii ceri scuze.

Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

Spune-i ca iti pare rau Sursa: pozenuntafilmare.wordpress

Aminteste-ti ca cerandu-ti scuze nu unseamna neaparat ca stii ca partenerul tau a avut dreptate, sau ca ii dai dreptate, ci este pur si simplu o modalitate de a-l lasa sa stie de valoarea pe care o au sentimentele lui pentru tine. Asa ca lasa in ziua nuntii tale in urma orice drama din trecutul vostru si incepeti-va noua viata cu de la zero.

 1. Spune-i ca esti increzatoare in ceea ce priveste schimbarea vietii tale in bine alaturi de el
  Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

  Spune-i ca esti increzatoare in ceea ce priveste schimbarea vietii tale in bine alaturi de el Sursa: ionutbarbulescu

Amintindu-I ca el este cel ce te va face pe tine o persoana mai buna ii faci cel mai mare compliment pe care il va putea primi vreodata. Asta ii va permite lui sa stie ca el este valoros pentru tine si ca ii vei acorda atentie.

 1. Spune-i ca esti fericita sa fii a lui
  Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

  Spune-i ca esti fericita sa fii a lui Sursa: antena3

Lasandu-l pe mirele tau sa afle ca esti tu fericita sa fii a lui este singurul lucru pe care el vrea s ail auda in perioada nuntii voastre. Un simplu “Sunt atat de fericita ca voi deveni doamna Diaconu” , i-ar putea insenina ziua si lumina mintea.

 1. Spune-i ca esti mandra de el
  Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

  Spune-i ca esti mandra de el Sursa: fotograf-brasov

Gaseste o intamplare recenta si spune-i cat de mandra esti de cum a gestionat situatia. Spune-i ca esti mandra ca esti mireasa lui si ca pur si simplu nu te vezi altfel. Orice om doreste sa auda ca face o treaba excelenta. Este important ca el sa primeasca confirmarea in acest sens prima data de la mireasa lui.

 1. Spune-i ceva amuzant
  Ce sa îi spui mirelui tau în ziua nuntii

  Spune-i ceva amuzant Sursa: triff

Rasul este cel mai bun medicament, si sunt sanse ca, dupa toate pregatirile de nunta el sa aiba nevoie de asta. Studiile arata ca rasul elibereaza endorfine care provoaca sentimental de bunastare. Deci retrageti-va intr-un loc linistit si radeti amandoi pentru a va elibera de stresul de dinainte de nunta si pentru a intra in noua voastra viata cu bucurie si cu rasete.

 

 

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment