Ce sa faci si ce sa nu faci cand o ceri in casatorie

Nu exista reguli cand vine vorba despre cererile in casatorie. Insa sunt anumite modalitati prin care te poti asigura ca totul va fi perfect in momentul in care o vei intreba daca vrea sa fie sotia ta. Iata ce sa faci si ce sa nu faci cand o ceri in casatorie.

teilor.ro

Ce sa faci si ce sa nu faci cand o ceri in casatorie

1. Tine cont de anumite deltalii. Spre exemplu, o poti cere de sotie in locul in care a avut loc prima intalnire, primul sarut, sau tinand cont de anumite lucruri pe care le stii despre ea: cartea preferata, filmul preferat etc.

2. Nu face ceea ce fac si altii. Desigur, poate stii un restaurant modern si ai vrea sa o ceri acolo de nevasta. Insa ar fi mai bine daca ai gasi un loc ce va fi mereu acolo si unde va veti putea intoarce de fiecare data pentru a retrai emotiile pe care amandoi le-ati avut atunci cand ai intrebat-o daca vrea sa fie sotia ta. Spre exemplu un monument, un parc, un loc ce are o anumita istorie etc.

Ce sa faci si ce sa nu faci cand o ceri in casatorie

HowHeAsked

3. Cererea in castaorie va fi intr-un loc public sau nu? Este bine sa te gandesti dinainte la acest detaliu. Nu toate femeile isi doresc sa fie in centrul atentiei. Pe de alta parte, unele dintre ele viseaza la o cerere in castaorie la care sa asiste cat mai multe persoane. Daca nu esti sigur, incearca sa afli ce ar prefera iubita ta. Bineinteles, trebuie sa fii foarte discret, astfel incat sa nu isi dea seama ca urmeaza sa o ceri in casatorie.

teilor.ro

4. Ai grija cui ii spui ca urmeaza sa o ceri in casatorie. Cu cat stiu mai putine persoane, cu atat mai bine. Asta deoarece astfel scade riscul ca ea sa afle ca urmeaza sa ii oferi inelul de logodna. Nici chiar cei care te vor ajuta sa organizezi cererea in castaorie nu trebuie sa cunoasca toate detaliile. Astfel, dupa ce ea va spune “DA!”, le veti putea da vestea impreuna celor dragi.

5. Afla de unde vine inainte de a o cere de sotie. Literalmente. Poate se intoarce de la sala, iar in acel moment nu isi doreste decat sa faca un dus. Sau poate vine de la serviciu si stii ca in ultima perioada i-a fost mai greu acolo. In cazul asta, poate ar fi mai bine sa astepti weekend-ul inainte de a-i oferi inelul de logodna.

CITESTE SI: Cele mai romantice cereri in casatorie
CITESTE SI: Cererea in casatorie la nunta

Ce sa faci si ce sa nu faci cand o ceri in casatorie

YouTube

6. Nu neglija felul in care arati. Poate suna ridicol, insa trebuie sa te imbraci mai aparte atunci cand o ceri de navasta. Asa ca gaseste tinuta potrivita pentru momentul in care o vei intreba daca vrea sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de tine.

7. Ar fi bine daca ai avea un plan de rezerva. Desigur, ai panuit totul pana la cel mai mic detaliu. Cu toate acestea, planurile iti pot fi date peste cap. Nu stii niciodata ce se poate intampla. De aceea este ideal daca ai un plan de rezerva.

teilor.ro

8. Trebuie sa ai in vedere ideea principala, nu un scenariu. Desigur, te vei gandi dinainte la ceea ce vei spune inainte de a-i adresa intrebarea, insa nu trebuie sa memorezi fiecare cuvant al discursului. Ar fi mult mai bine daca totul ar veni de la sine, oricat de emotionat ai fi.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment