Ce sa faci in prima saptamana dupa ce esti invitata sa fii domnisoara de onoare

Ai fost invitata sa fii domnisoara de onoare? Felicitari! Este un eveniment important si pentru tine (desi nu la fel de important ca pentru miri, desigur), si abia astepti sa intri in acest rol. Abia astepti sa vina ziua cea mare. Cu toate acestea, este bine sa stii ce sa faci in prima saptamana dupa ce esti invitata sa fii domnisoara de onoare, asa incat sa fii o domnisoara de onoare exemplara.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata ce sa faci in prima saptamana dupa ce esti invitata sa fii domnisoara de onoare

1. Fa cunostinta si cu celelalte domnisoare de onoare

Este bine sa va cunoasteti avand in vedere ca veti petrece ceva timp impreuna si veti avea un anumit rol in cadrul nuntii. Astfel, dupa ce veti sparge gheata si veti face cunostinta, va fi mai usor sa comunicati.

2. Posteaza pe retelele sociale

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca primesti acordul viitoarei mirese, poti posta pe retelele sociale informatia si modul in care ai fost rugata sa fii domnisoara de onoare. Astfel, prietenii tai virtuali vor fi la curent cu ceea ce se intampla in viata ta si cu noutatile legate de nunta.

domnisoara de onoare

domnisoara de onoare

3. Stabileste un buget

Este important sa faci asta pentru a sti cat poti cheltui pentru marele eveniment. Nu este ok sa ramai fara economii, oricat de bine te-ai intelege cu mireasa si oricat de apropiate ati fi. Asa ca, inainte de a decide ce porti si multe alte aspecte legate de nunta, incearca sa stabilesti cat esti dispusa sa investesti.

4. Fa o lista

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este bine ca viitoarea mireasa si celelalte domnisoare de onoare sa stie, de exemplu, cateva lucruri despre tine, cum ar fi datele la care nu vei fi disponibila pentru petrecerea burlacitelor, asa incat sa nu o planuiti intr-o zi in care tu nu poti lua parte.

5. Este bine sa stii care sunt indatoririle tale

Pentru asta te poti documenta de pe internet. O sursa buna de informatii poate fi si acest blog. De asemenea, poti cere informatii de la unele persoane care au fost domnisoare de onoare. Si cel mai bine ar fi sa vorbesti si cu mireasa pentru a sti ce asteptari are de la tine si de la celelalte domnisoare de onoare.

6. E important sa notezi

Astfel nu vei uita nimic. Nici ceea ce se asteapta de la tine in ziua cea mare, nici datele pentru petrecerea burlacitelor, pentru alegerea rochiei de mireasa, daca veti fi si voi prezente in acele momente. Astfel te asiguri ca nu iti scapa nimic, vei fi prezenta acolo unde este cazul sa fii.

domnisoara de onoare

domnisoara de onoare

7. Nu uita sa ii multumesti miresei

Poate vei fi atat de emotionata, incat vei uita sa ii multumesti miresei pentru ca te vrea alaturi in ziua cea mare in calitate de domnisoara de onoare.

8. Poti exersa miscarile de dans

Asa incat sa nu ai emotii la nunta. Daca simti ca dansul nu este tocmai un punct forte pentru tine, exersand va fi mai ok, te vei simti mai stapana pe tine.

9. Nu ezita sa ceri sfaturi

Daca ai ceva nelamuriri, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unor persoane in masura sa te ajute.

10. Bucura-te

Vei fi domnisoara de onoare, bucura-te, distreaza-te la nunta!

Si acum, la final, te invit sa citesti si articolul de aici unde gasesti informatii utile pentru domnisoarele de onoare.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment