Ce sa faci daca nu vrei sa iti inviti parintii la nunta

Intr-o lume ideala, nu ar exista probleme, perintii si copiii ar avea o relatie foarte buna. Iar cand vine vorba despre nunta, atunci lucrurile ar fi cat se poate de usore in ceea ce priveste lista cu invitatii la nunta. Pe primul loc s-ar afla bineinteles parintii, dupa care ceilalti membri ai familiei si bineintels, prietenii. Insa ce faci daca nu vrei sa iti inviti aprintii la nunta? Sunt situatii in care parintii si copiii chiar nu au o relatie buna. Si din acest motiv, mirii se intreaba daca este sau nu este bine sa isi invite parintii la eveniment. Ce-i drept, este mai neobisnuit ca parintii sa nu le fie alaturi odraslelor cu ocazia unui eveniment atat de important.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tocmai pentru ca nu este usor sa iei o astfel de decizie, trebuie sa tii cont de unele aspecte inainte de a te hotari ce este mai bine sa faci, astfel incat sa te asiguri ca peste ani nu vei regreta decizia luata.

Nu vrei sa iti inviti parintii la nunta? Ce sa faci pentru a sti care este cea mai buna decizie?

Fa o lista cu argumente pro si contra prezentei lor la eveniment. De ce nu vrei ca ei sa participe la eveniment? Poate pentru ca in ultimii ai nu ati fost atat de apropiati? Ori poate recennt ati avut unele probleme pe care inca nu le-ati rezolvat? Nu crezi ca se poate face nimic pana la nunta pentru a rezolva problemele? Apoi gandeste-te cum ar fi daca ei nu ti-ar fi alaturi in ziua cea mare. Cum te-ai simti? Noteaza toate lucrurile acestea, fa calculele si vezi la ce rezultat vei ajunge.

Ce sa faci daca nu vrei sa iti inviti parintii la nunta

Jade Norwood Photography

Discuta cu logodnicul sau logodnica. Este bine sa vorbiti despre acest subiect. Iti poate spune ce opinie are. Poate vede situatia cu alti ochi si te va ajuta sa iei decizia finala corecta inainte de a vorbi cu parintii tai. Cu siguranta trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a-ti anunta parintii ca nu vrei sa vina la nunta ta. In plus, opinia altei persoane te poate ajuta. Asa ca nu ezita sa vorbesti cu logodnicul sau logodnica ta despre asta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Intreaba-te daca vrei sau daca poti sa rezolvi neintelegerile cu ai tai inainte de nunta. Si fa ceea ce simti. Nu trebuie sa te simti obligat/a sa faci un lucru sau altul. Daca este macar o mica parte din tine care vrea sa se inteleaga bine cu parintii si vrea sa aiba o noua sansa de a avea o relatie frumoasa cu ei, atunci incearca sa rezolvi conflictele.

Dupa ce iei decizia finala, pregateste-te pentru a avea discutia cu parintii. Daca nu crezi ca este o idee buna sa participe la nunta, trebuie sa le comunici lucrul acesta. Dar sate astepti la o reactie neplacuta din partea lor. Pot fi surprinsi, se pot simti raniti sau jigniti si, drept urmare, este posibil sa nu reactioneze bine. Pregateste-ti argumentele pe care le-ai avut si in lista cu pro si contra.

Asadar, gandeste-te bine inainte de a decide daca sa ii chemi sau nu pe ai tai la nunta. Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment