Ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta

Daca te intrebi ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta, noi iti oferim cateva idei. L-ai cumparat, dupa ce ai probat un numar impresionant de costume, l-ai gasit, intr-un final, pe cel care te-a fermecat din prima clipa, l-ai purtat intr-una din cele mai frumoase si mai speciale zile din viata ta, insa acum poate nu stii ce ar trebui sa faci cu acel costum, dupa ce nunta a luat sfarsit. Ai mai multe solutii la indemana, canatreste-le pe toate si apoi ia cea mai buna decizie in ceea ce priveste viitorul costumului tau. Poti tine cont de sfaturile din acest articol sau ai putea gasi idei noi impreuna cu sotia ta.

teilor.ro

Ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta. Idei

Pastreaza-l. Undeva, in sifonier, pentru ca este una dintre multele amintiri pe care le vei avea mereu in legatura cu ziua in care ai spus „DA”. Va arata tare bine alaturi de rochia de mireasa, pastrate impreuna undeva, cu mare grija, pentru a nu se degrada in timp.

Ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta

Pinterest

Ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta? Recicleaza-l. Transforma-l intr-un costum pe care sa il porti si cu alte ocazii. De ce nu ai face asta? Ai investit bani in el si, in plus, de fiecare data cand il vei imbraca, vei imbraca din nou si o parte din sentimentele pe care le-ai avut in ziua nuntii. Suna bine, nu?

Vinde-l. Daca ai investit o suma fabuloasa in acel costum, iar acum te gandesti ca poate ti-ai putea recupera o parte din suma pentru a folosi banii in alte scopuri, legate de casnicie, poate, atunci ar putea fi o idee buna sa incerci sa vinzi costumul de mire. L-ai cumparat pentru a-l imbraca in ziua cea mare, si-a indeplinit sarcina, iar acum poate te gandesti ca daca il vei pastra in sifonier, acesta se va degrada, poate nu iti surade ideea de a-l purta si in alte zile, cu alte ocazii, asa ca il poti vinde.

teilor.ro

Ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta

Elizabeth Anne Designs

Ce sa faci cu cotumul de mire dupa nunta? Fa-l cadou unui barbat care, poate nu isi permite sa isi cumpere un costum, si isi doreste sa inchirieze unul. Daca stii ca poti renunta la al tau, atunci i-l poti oferi lui. Poate este un amic de-al tau, ori o ruda etc. Sau poate, pur si simplu, iti doresti sa ii faci un cadou simbolic si mai… sentimental, iar costumul tau de mire ar putea fi darul perfect pentru o persoana care iti este draga.

Acestea au fost cateva dintre raspunsurile propuse de noi pentru intrebarea „Ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta?”. Sunt numai cateva optiuni, bineinteles. Daca intre timp tie si sotiei tale va vin alte idei, poate mai creative, veti avea atat de multe optiuni, incat atunci cand veti lua decizia finala, veti putea fi siguri ca este cea potrivita.

Am vazut ce sa faci cu costumul de mire dupa nunta, iar acum, inainte de a incheia articolul, iti propun sa accesezi pagina Studioblitz pentru a viziona cateva clipuri artistice realizate de un videograf de nunta.

cameraman nunta craiova

cameraman nunta craiova

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment