Ce să eviți la prima întâlnire

Ai cunoscut recent un bărbat și ți-a propus să ieșiți la o întâlnire? Prima întâlnire este prima impresie, așadar, cu siguranță vrei să fie una cât mai bună. Dacă te pui într-o lumină proastă din prima, abia după o perioadă de timp vei demonstra că nu ești așa cum s-a văzut. Până la urmă, există niște „reguli” pe care ar trebui să le respecți la prima întâlnire? Ei bine, da.

Ce să eviți la prima întâlnire

1. Nu spune totul despre tine
„Mai puțin este mai mult” funcționează excelent în materie de multe subiecte printre care și prima întâlnire. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie doar să asculți și să mai arunci și tu două vorbe din când în când, însă nici să împărtășești totul despre tine chiar de la prima întâlnire. Detaliile personale se păstrează pentru următoarele întâlniri.

Ce să eviți la prima întâlnire

Ce să eviți la prima întâlnire Pinterest

2. Nu consuma prea mult alcool
Un alt sfat esențial este să nu te îmbeți de la prima întâlnire. Trebuie să îți cunoști limitele, un pahar de vin este binevenit, dar mai mult de atât deja îi dă partenerului tău de gândit. În plus, cu siguranță nu vrei să te ducă acasă pe brațe.

3. Nu sta lipită de telefon
Un alt aspect important este să nu îți verifici telefonul des. Este total nepoliticos! Imaginează-ți doar cum tu ai vorbi sau ai fi interesată să vorbești cu partenerul, să îl privești în ochi, iar el să stea cu ochii lipiți de telefon și să nu îți acorde suficientă atenție; din moment ce nu ai vreo problemă, atunci nu este cazul să îți verifici telefonul din 2 în 2 minute, nu trebuie să deschizi telefonul la fiecare vibrație. Poate tu nu ai nicio problemă în acest sens și ți se pare normal, însă el nu va fi de aceeași părere! Același lucru de întâmplă și cu ceasul; dacă verifici cât e ceasul foarte des îi va da impresia că nu îți place compania lui și vrei să pleci cât mai repede.

Ce să eviți la prima întâlnire

Ce să eviți la prima întâlnire Pinterest

4. Nu încerca să pari ceea ce nu ești
Exprimă-ți dorințele, nu accepta să mergeți într-un anumit loc dacă ție nu-ți place mâncarea servită în acel loc. Nu înseamnă că dacă o să refuzi să mergeți la un anumit restaurant ești nepoliticoasă sau dificilă, înseamnă că te conformezi ușor situației și încerci să pari ceea ce în realitate nu ești, doar pentru a-i face lui pe plac, pentru a nu-i lăsa o impresie proastă. Total greșit! Spune-i unde ai vrea să mergi și ce ai vrea să mănânci.

5. Nu întârzia
Punctualitatea este valabilă și în cazul primei întâlniri. Așadar, setează-ți un program și respectă-l! Trebuie să îți programezi un timp pentru a te pregăti și eventual să iei în considerare și posibilul trafic. Nu te lăsa așteptată, nu demonstrezi că ești o „prințesă”, ci din contră!

Ce să eviți la prima întâlnire

Ce să eviți la prima întâlnire Pinterest

6. Păstrează hainele inconfortabile pentru altă ocazie
Gândește-te cum ar fi să îți propună o plimbare romantică, iar tu să nu te poți mișca din cauza pantofilor pe care abia i-ai cumpărat și nu sunt prea comozi sau a rochiei mult prea strâmte. Prima întâlnire este un moment ce aduce emoție, anxietate și nu cred că ar fi cazul să îți îngreunezi și mai mult situația și să mai adaugi încă un disconfort sau… două.

7. Nu aștepta să îți achite nota de plată
Una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ai putea face este să respiri ușurată și să te gândești că îți va achita el nota de plată. Când vine nota de plată pregătește-ți banii, iar în cazul în care se oferă să plătească el îți poți spune că vrei tu să îți plătești jumătate sau măcar să lași bacșișul.

Ce să eviți la prima întâlnire

Ce să eviți la prima întâlnire Pinterest

8. Nu te lăsa purtată de val
Sexul de la prima întâlnire, în general, nu sună prea bine și așa și este. Dacă accepți asta, bărbatul de lângă tine își va forma o părere deloc bună; desigur, depinde de bărbat. Așadar, nu te lăsa influențată de câteva vorbe șoptite la ureche, de 2 pahare de vin pe care le-ai băut etc. În cazul în care îți dorești neapărat nu uita de protecție; este vitală la prima întâlnire!

Așadar, acestea sunt câteva sfaturi pe care trebuie să le iei în considerare dacă urmează să mergi la prima întâlnire. Pe lângă acestea aș mai adăuga și faptul că nu trebuie să te lauzi cu faptul că 10 bărbați roiesc în jurul tău și fiecare așteaptă să iasă cu tine, detalii despre viața ta amoroasă etc. Nu înseamnă că nu trebuie să vorbești despre tine, însă pune în valoare reușitele tale. În plus, nu ar trebui să te temi să pui întrebări. Dacă pui întrebări nu înseamnă că ești insistentă, întrebările te ajută să menți conversația, să afli lucruri despre celălalt și să știi încotro să îți îndrepți așteptările.

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri de nuntă artistice.

Despre autor

Ana

2 Comentarii

Leave a Comment