Ce probleme poti intampina in ziua nuntii? Nu lasa nimic sa-ti strice nunta

Ne planificam ziua nuntii pana la cele mai mici detalii, este normal sa ne dorim ca totul sa fie la superlativ in ziua cea mare, dar dupa luni intregi de pregatiri, dupa ce totul a fost la punct cu minutiozitate, apar detalii, mici sau mari, care ne pot ruina ziua cea mare. Ceva ce poate un invitat nu ar observa niciodata, sau ar trece cu vederea foarte usor, pentru mireasa s-ar putea transforma totusi intr-un adevarat dezastru.  Ce probleme poti intampina in ziua nuntii? Este bine sa punem pe lista cam tot ce ar putea aparea si sa avem si o lista cu solutii. Trebuie sa recunosc, sunt din fire pesimista, pun intotdeauna raul inainte, asadar lista mea cu ce probleme poti intampina in ziua nuntii poate fi destul de lunga. Nu inseamna ca va fi cazul tau, in cazul meu, de exemplu, totul a mers perfect, si niciunul din gandurile negre nu s-a materializat, din fericire.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

Reddit.com Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

Ce probleme poti intampina in ziua nuntii?

  • Ziua nuntii cu ploaie

Trebuie sa recunosc, acesta a fost primul gand care mi-a trecut prin minte , atunci cand am ales sa imi fac nunta in aer liber. M-am mai linistit in momentul in care cei de la locatie mi-au spus ca ne pot asigura un cort in caz de vreme rea. Mi-am imaginat o zi ploioasa, in care toti invitatii primesc cate o umbrela colorata, fotografiile mele de nunta deja prindeau contur iar pana la finalul gandului deja ma vedeam dansand in ploaie.

Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

Sursa: Shutterfly Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

  • Unul din furnizorii de sevicii ar aputea anula in ultimul timp, sau mai rau, ar putea sa nu se prezinte la eveniment.

Este bine sa ai un back-up, in general tipa de la machiaj stie pe cineva care face si parul, sau invers, intreaba dinainte si tine cateva numere de telefon de rezerva in agenda. O prietena priceputa poate fi salvarea chiar si in cele mai negre scenarii. Pentru celelalte servicii, precum muzica sau fotografie trebuie neaparat sa ai un contract cu clauze clare, incheiat cu furnizorul.

„Primul lucru este să rămâi concentrat și să vorbești calm, la fel cum trebuie sa procedezi  în orice situație negativă”, spune Desiree Dent de la Dejanae Events. „Abordați problema cât mai curând posibil, căutând un alt furnizor. Nimic, dar absolut nimic nu trebuie să vă strice ziua de sărbătoare și iubire! ”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
  • Buchetul miresei nu este asa cum ti l-ai dorit

„Floraria a întârziat din cauza traficului intens, deoarece a fost un weekend de sarbatoare „, spune Frances Liu de la Charmed Events. „Când au sosit (cu doar cinci minute înainte de ora de începere a ceremoniei), mireasa și-a urât buchetul și restul florilor.” Daca chiar nu iti poti accepta buchetul, roaga un prieten creativ sa il cosmetizeze, poti apela la o florariedin apropiere care contra unei sume modice poate face minuni cu buchetul nedorit.  Pentru a preveni insa aceasta situtie fiti foarte explicit atunci cand comunicati cu furnizorul, astfel încât să poată livra aranjamente care sunt în conformitate cu viziunea dvs.

  • Tortul ajunge distrus
Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

Ce probleme poti intampina in ziua nunti Ce probleme poti intampina in ziua nunti

Tortul miresei este foarte fragil, nu putine au fost situatiile in care acesta a ajuns stricat, cu glazura topita cursa, in niciun caz, asa cum ti l-ai dorit.  Daca dauna este foarte mare, nu trebuie neaparat sa sariti peste taierea tortului, mai mult ca sigur restaurantul are un tort macheta, pe care sa il prezinti invitatilor. In cazul in care are crapaturi sau bucati lipsa, toate acestea se pot masca cu flori. Improvizeaza din mers si nu lasa nimic sa iti strice ziua cea mare.

  • Invitati care nu vin si anunta  in ultimul moment

Poate fi o dezamagire, dar este o situatie destul de des intalnita. Trebuie sa treci peste aceste momente si sa fii alaturi de cei care sunt prezenti la nunta ta. Incearca sa rearanjezi mesele pentru a evita impresia de spatiu gol in salon si distreaza-te ca si cum toata lumea ar fi acolo.

  • racesti fix inainte de ziua nuntii.
Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

Sursa: Getty Image Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

Ei bine, o raceala nu iti poate strica ziua cea mare, exista atatea medicamente care amelioreaza starile gripale, asigura-te ca ai servetele si decongestionante la tine, serveste bauuuturi calde si ignora raceala pentru o zi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Trebuie sa fim constienti ca nu putem controla totul, un toc rupt, o cusatura desfacuta, o pata pe rochia alba, poate o soacra cu toane sau un invitat care consuma prea mult alcool…toate acestea sunt detalii pe care ceilalti invitati in general le trec cu vederea. Cel mai important este sa fii relaxat si sa-ti canalizezi energia spre lucrurile care conteaza cu adevarat, Nu lasa cateva detalii sa iti strice ziua cea mare.

Oricate probleme vei avea in ziua nuntii, va trece timpul, vei viziona  filmul nuntii tale si vei realizaca  a fost o zi perfecta. Daca esti in cautare de inspiratie pentru nunta, te invita pe pagina StudioBlitz.

Ce probleme poti intampina in ziua nunti

Sursa: Reddit. Ce probleme poti intampina in ziua nuntii

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment