Ce probleme pot sa apara la nunta si cum le rezolvi

Multi viitori miri se intreaba ce probleme pot sa apara la nunta si cum le rezolvi. Este adevarat ca de cele mai multe ori, aceste evenimente sunt ocolite de situatiile neplacute, dar se poate intampla ca ceva sa nu decurga conform planului. Din fericire, exista solutii pentru orice problema, asa ca nu intrati in panica. Pregatiti-va dinainte cu informatii utile ce va vor ajuta sa treceti peste micile neplaceri din timpul nuntii. Iata ce aveti de facut in functie de problemele ce pot sa apara pe parcursul zilei la nunta sau cu putin timp inainte de marele eveniment.

Ce probleme pot sa apara la nunta si cum le rezolvi

1. Nu mai aveti un local pentru petercerea de nunta. Este cosmarul fiecarei mirese. Stii ca ai smenat un contract, chiar ai platit un avans, si cu toate astea, inainte de nunta afli ca de fapt invitatii nu au unde sa vina. Poate localul intra in renovare, ori a fost inundat, ori s-a intamplat altceva.

Ce este de facut in acest caz? Ei bine, indicat ar fi sa aveti o asigurare pentru cazul in care se intampla asa ceva. Ce inseamna asta? Ca va veti primi banii inapoi. Mai mult decta atat, veti fi ajutati sa gasiti in timp util un alt local ce va corespunde nevoilor voastre pentru ziua cea mare.

2. Vremea nu tine cu voi. Daca ploua in ziua nuntii, este frig, bate vantul, sau se intampla orice altceva, nu va faceti griji. Da, poate nu v-ati asteptat la asta, dar pregatiti-va dinainte si pentru un astfel de scenariu. Este indicat sa discutati cu cei ce v-au rezervat spatiul pentru petrecere, si sa vedeti ce este de facut in cauzl in care vremea nu va fi asa cum va doriti.

Ce probleme pot sa apara la nunta si cum le rezolvi

POPSUGAR Australia

De asemenea, daca stiti ca se anunta o vreme neplaucta in ziua nuntii, pregatiti dinainte mai multe umbrele pentru invitatii ce vin nepregatiti pentru aceasta intamplare. Si, intre timp, va veti mobiliza pentru a merge in alt loc, ferit de conditiile meteo nefavorbaile.

3. Tortul nu ajunge la timp! Poate cineva v-a promis un desert deosebit pentru ziua cea mare, dar intarzie sa apara. Ori s-a intampla ceva cu cei ce ar fi trebuit sa va livreze tortul si nu au mai ajuns. In acest caz, luati repede masuri. Ori discutati cu un alt furnizor si aflati daca v-ar putea livra in timp util tortul, ori rugati pe cineva de incredere sa mearga la o cofetarie pentru a lua un tort. Solutii se gasesc, dar trebuie sa actionati cat mai rapid, din momentul in care ati aflat ca exista o problema in acest sens.

4. Te-ai imbolnavit. Un alt cosmar pe care multe mirese il au. Poate ai racit, ai o indigestie ori alta problema. Sigur nu iti doreai asta pentru ziua cea mare. Dar cu putin ajutor, vei trece peste aceste dificultati. Ce ai de facut? Ei bine, ia legatira cu un medic ce te poate ajuta mult. De asemenea, cere ajutorul celor dragi. Fiecare se va ocupa de unele lucruri pe care trebuia sa le rezolvi tu. In felul acesta vei avea timp pentru tine si te vei reface.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat ce probleme pot sa apara la nunta si cum le rezolvi, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment