Ce poti face inainte de nunta

Ce poti face inainte de nunta? Sunt mai multe raspunsuri pentru aceasta intrebare. Stim ca organizarea nuntii cere timp si, de asemenea, nu este intotdeauna cel mai usor lucru de facut, insa efortul va merita si, in ziua nuntii, cand totul va fi perfect, cand va veti bucura de fiecare clipa alaturi de cei dragi, veti uita de stresul acumulat in timpul organizarii evenimentului, de micile neplaceri si orice altceva, veti trai momentul si va veti bucura de faptul ca in sfarsit ati devenit sot si sotie, veti incepe o noua etapa in viata.

Ce poti face inainte de nunta?

Alegeti o persoana care sa va ajute cu darurile

La finalul evenimentului, asigurati-va ca beneficiati de ajutorul unei persoane de incredere si responsabile care sa va ajute sa transportati darurile acasa in bune conditii. Dupa nunta veti fi obositi si nu veti putea sa va ocupati singuri de apectul acesta asa ca, cel mai bine ar fi sa cereti un pic de ajutor.

Comunicati cu firma de catering

Cu cateva zile inainte de nunta, comunicati cu firma de catering si transmiteti-le numarul invitatilor exact sau cat mai aproape de realitate astfel incat sa va asigurati ca va fi pregatita o cantitate suficienta de mancare, fara a se face risipa. Asa ca, asigurati-va ca stiti cu exactitate cine vine si cine nu vine la nunta. Ce poti face inainte de nunta? Asigura-te ca stii cu precizie cate persoane vor participa la nunta.

Ce poti face inainte de nunta

Four Brothers Catering

Nu uita lucrurile de care ai putea avea nevoie

Inainte de nunta incearca sa ai pregatite toate lucrurile de care consideri ca vei avea nevoie in ziua cea mare. Fie ca vorbim despre machiaj, despre parfum sau orice altceva, este bine ca totul sa fie pregatit cu cateva zile inainte. Daca amani si lasi totul pe ultima suta de metri, este posibil sa uiti de ele. Asa ca, daca te intrebi ce poti face inainte de nunta, unul dintre raspunsuri este cel de mai sus.

Alegeti inelele

Bineinteles, unul dintre lucrurile cele mai imprtante este alegerea inelelor de nunta. Nu lasati nici acest aspect pentru ultimul moment. Asigurati-va ca aveti la dispozitie suficient timp pentru a le alege. Sunt bijuterii pe care le veti purta intreaga viata, asa ca nu le alegeti in graba, trebuie sa fie inele care va plac si pe care sa le purtati cu bucurie si mandrie in fiecare zi a vietii. In plus, daca vor avea nevoie de mici modificari, acestea vor putea fi facute la timp, atat vreme cat voi le veti achizitiona in timp util.

Ce poti face inainte de nunta

The Knot

Ce poti face inainte de nunta? Asigura-te ca nu iti scapa niciun detaliu, ca totul va fi pus la punct, pentru ca in ziua cea mare sa nu regret ca nu te-ai ocupat de unele lucruri asa cum ar fi trebuit. Si acum, inainte de a incheia materialul, sa accesam pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. De asemenea, puteti gasi in acele materiale surse de inspiratie pentru organizarea evenimentului.

filmari profesionale bucuresti

filmari profesionale bucuresti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment