Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

In acest articol vreau sa ma adresez mireselor care si-au dat jos deja machiajul de la nunta, au renuntat la coafura complexa de nunta,  si-au pus tinuta de nunta in dulap spre pastrare, tuturor celor ce vor sa decida ce sa faca cu rochia de mireasa dupa nunta. Cele mai practice optiuni sunt vanzarea rochiei de mireasa sau inchirierea ei, dar, daca pretuiesti amintirile de la nunta ta si iti place mult rochia ta de mireasa, ii poti da o noua viata. Vezi si cand poti scoate verigheta dupa casatorie. 

teilor.ro

Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

 1. Rochie de seara
  Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

  rochie de cocktail din rochia de mireasa Sursa Foto : svadbadoiposle

Dintr-o rochie de mireasa stransa pe trup vei putea intotdeauna sa faci o rochie de seara colorata care iti va sublinia silueta si va atrage asupra ta atentia binemeritata. Doar aminteste-ti ca va trebui sa ai grija de silueta ta pentru a arata bine in rochia stransa pe trup.

Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

 1. Rochie de cocktail
  Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

  rochie de cocktail din rochia de mireasa Sursa Foto : svadbadoiposle

Aceasta este o optiune perfecta pentru miresele care au avut la nunta o rochie pufoasa, voluminoasa. Dupa nunta, va trebui sa taiati din fusta rochie de mireasa, transformand-o astfel intr-o solutie delicate si eleganta de cocktail, o tinuta care va dezvalui frumos picioarele si va sublinia figura miresei ce acum este sotie legala.

teilor.ro

 1. Rochie romantica
  Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

  rochie romantica din rochia de mireasa Sursa Foto : svadbadoiposle

Nu numai convenabil, dar si foarte elegant, transformarea rochiei de mireasa intr-o rochie romantica, va fi o adevarata sursa de inspiratie pentru fanii tinutelor boho de a da o noua intrebuintare lucrurilor vechi. Pentru a creea o astfel de rochie nu este nevoie sa apelezi la un atelier scump de moda. Fireste ca este mereu de preferat sa apelezi la profesionisti, insa cu rabdare si vointa poti creea singura o rochie romantica similara celor din poze.

 1. Rochie casual
  Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

  rochie casual din rochia de mireasa Sursa Foto : svadbadoiposle

Nu este dificil sa transformi o rochie de mireasa intr-o rochie usoara si confortabila. Desigur, daca rochia de mireasa a avut un corset foarte strans pe trup, va fi dificil s ail poti purta si peste ani. Insa daca rochia de mireasa a fost comoda, o poti modifica astfel incat sa o poti purta in fiecare zi, chiar si la plimbari obisnuite.

 1. Tinute pentru copii de toate varstele

Tendinta de a creea scutece pentru nou nascuti din rochia de mireasa este veche.

Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

scutec pentru nou-nascut din rochia de mireasa Sursa Foto : svadbadoiposle

Se credea ca aceasta decizie ii va oferi copilului o protective suplimentara si ca il va feri de tot ce e rau. In plus, culoarea alba este universal si este potrivita pentru copii de orice varsta. Deseori, mamele creeaza costume superbe pentru serbarile copiilor lor. Dantelele, florile, strasurile si voalul sunt foarte potrivite pentru astfel de serbari. De asemenea, lucrurile stralucitoare de pe rochia de mireasa sunt potrivite pentru a decora curele, genti, sau orice altceva. O alta traditie este modificarea rochiei de mireasa a mamei pentru balul de absolvire a fiicei.

teilor.ro

Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

rochie de absolvire pentru fiica din rochia de mireasa a mamei Sursa Foto : svadbadoiposle

Asta presupune insa atat o potrivire intre masurile mamei si a fiicei, cat si responsabilitatea in alegerea elementelor de décor a rochiei si a accesoriilor, deci este recomandat sa apelezi la un specialist. Uneori, rochia de mireasa a mamei se transforma in rochia de mireasa a fiicei. In acest caz rochia mamei trebuie sa se potriveasca cu tema nuntii fiicei, deci va trebui sa aduci modificari rochiei de mireasa a mamei( scurtarea manecilor, indepartarea trenei, vopsirea rochiei…etc…).

 1. Solutii pentru mirese creative
  Ce poti face din rochia de mireasa dupa nunta

  solutii pentru mirese creative Sursa Foto : svadbadoiposle

Un mod foarte indraznet de a da rochiei de mireasa o viata noua este pictarea ei in culori stralucitoare. Nu vorbesc despre simpla vopsire a rochiei, ci despre vopsirea acesteia in mai multe culori, intr-un mod cu totul dezordonat, rezultand o rochie surprinzator de eleganta si neobisnuita. Asta nu este o practica foarte folosita, deoarece nu orice fata are curajul de a face ceva de acest gen. Cu toate acestea, sunt destule miresele care aleg o astfel de transformare a rochiei lor de mireasa, datorita elegantei rochiei rezultate cu bani putin si solutiei practice pentru a avea o astfel de rochie fara a apela la croitori profesionisti. Astfel iti poti face o rochie pe care sa o porti la petrecerea aniversara a nuntii tale, sau cu orice alta ocazie.  Afla si cum iti poti organiza o petrecere aniversara a nuntii tale in natura. 

Sau te poti desparti definitiv de rochia ta de mireasa si o poti vinde sau dona. Aici gasesti informatii importante in acest sens.

 

 

 

Despre autor

Good Weather

3 Comentarii

Leave a Comment