Ce poti face cu florile dupa nunta?

Ce poti face cu florile dupa nunta? Te gandesti (si pe buna dreptatte) ca, pe langa faptul ca ai cheltuit destul de mult pentru a cumpara florile acelea, sunt atat de frumoase si de parfumate incat ar fi pacat sa le lasi pur si simplu sa se ofileasca si ulteriuor sa le arunci. Din fericire exista mai multe alternative pentru miresele care vor sa faca ceva util cu florile care raman dupa nunta. Nu vorbim numai despre buchetul miresei, ci si de decoratiunile alese dupa mai multe cautari. Asadar, iata ce poti face cu florile dupa ce nunta se termina.

teilor.ro

Ce poti face cu florile dupa nunta?

1. Doneaza-le! Pe tine te-au facut fericita in ziua nuntii, asa ca si-au atins scopul. Insa de ce sa nu se bucure si alte persoane de ele? Ai putea sa le donezi unui spital, unui centru de plasament, unui camin pentru batrani. Cu siguranta cei de acolo se vor bucura de gestul tau. Le vei aduce zambetul pe buze, ii vei face fericiti.

Ce poti face cu florile dupa nunta?

DIY Denver Flowers

2. Pastreaza-le! Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un specialist ce te poate ajuta in acest sens. Exista mai multe metode de conservare a florilor. Sunt multe femei care isi doresc sa isi pastreze buchetul de mireasa. De asemenea, este bine sa iei o decizie in privinta florilor pe care vrei sa le pastrezi. De exemplu, in cazul buchetului, iti doresti sa il ai pe tot, sau numai cateva flori? Stim ca florile uscate pot fi tare frumoase. Plus ca au o anumita poveste si te ajuta sa iti amintesti acele moemnte deosebite pe care le-ai trait la nunta. Asa ca, daca vrei sa ai cat mai mult timp florile, ar fi bine daca te-ai documenta in ceea ce priveste modul in care poti pastra cat mai mult timp florile de la nunta.

CITESTE SI: Flori artificiale la nunta

teilor.ro

CITESTE SI: Coronite din flori pentru mirese si semnificatia lor

3. Ofera florile ca marturii de nunta. Vor rezista pe parcursul nuntii, iar la final, inainte ca invitatii sa plece acasa, le poti oferi florile. Astfel aranjamentele vor merge si la alte persoane care se vor bucura de ele pentru un timp. Ai putea chiar sa fii creativa, sa organizezi un joc, un concurs, la finalul caruia unii dintre invitati (cei care castiga) vor primi aranjamente florale. Va fi distractiv si, in plus, te vei asigura ca florile nu vor ajunge in cosul de gunoi.

Ce poti face cu florile dupa nunta?

Pulteney Bridge Flowers

4. Ai pierdut o persoana draga cu putin timp ianintea nuntii? Sau poate a plecat de mai mult timp dintre noi, insa ti-ar fi placut tare mult sa ia parte la eveniment? Ai putea sa iei o parte din flori si sa mergi la cimitir. Lasa-le acolo, ca un omagiu.

5. Transforma-le in obiecte utile, pe care le poti folosi zi de zi. Spre exemplu, poti alege cateva flori, iar acestea vor fi transformate in cercei. Vorbeste cu o persoana creativa, care realizeaza bijuterii. Se gasesc numeroase metode prin care acele flori pot fi folosite pentru realizarea unor bijuterii unice.

teilor.ro

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment