Ce poarta tata socru la nunta

Tatal tau ti-a fost alaturi inca din ziua in care ai venit pe lume. Mereu a fost acolo cand ai avut nevoie de un sfat, de o imbratisare, de cineva care sa te faca sa te simti protejat/a si sa te asigure ca totul este in regula. Ziua nuntii voastre este la fel de importanta pentru el, cum este pentru voi, iar ceea ce poarta tata socru la nunta este un subiect de interes pentru viitorii miri. Cu siguranta va doriti ca tatii vosti ca poarte cele mai elegante tinute, in care sa straluceasca de bucurie pentru voi.

Sa vedem ce poarta tata socru la nunta

Inainte de toate, nu uita ca ce poarta tata socru la nunta depinde in mare masura de dorintele sale, de ceea ce ii place si trebuie sa respectati lucrul acesta. Pe langa aceste aspecte, trebuie sa mai tineti cont si de urmatoarele lucruri in momentul in care alegeti vestimentatia sa.

Ce poarta tata socru la nunta

Easy Weddings

Tineti cont de momentul ceremoniei cand alegeti ce poarta tata socru la nunta. Pentru ceremoniile care au loc inainte ca lumina zilei sa inceapa sa paleasca, atunci o tinuta formala, in albastru sau gri, cu o palarie, este de preferat. Daca, pe de alta parte, ceremonia este programata pe seara, atunci un costum intr-o nuanta mai inchisa il va face sa arate mai dichisit.

Aveti in vedere natura evenimentului. Fie ca este vorba despre tatal miresei care o va conduce la altar, sau de tatal mirelui si al miresei, care se vor afla pe ringul de dans si chiar ar putea sa tina un discurs emotionant, tinutele lor trebuie sa fie impecabile. O camasa, cu pantaloni lungi, de un kaki pal, ar putea fi alegerea ideala, iar tinuta poate fi completata de un sacou cool.

Culoarea camasii necesita atentie. Ea trebuie sa fie in ton cu atmosfera. Culoarea camasii nu trebuie sa fie prea intunecata, deoarece, transpirand, culoarea acesteia se va schimba. Nici camasile albe nu sunt indicate, avand in vedere ca in aceleasi conditii, se vor lipi de corp si vor deveni transparente. Sunt recomandate nuantele deschise, cu modele sobre. Stati departe de camasile in stil hawaiian si de cele cu modele mai excentrice. Locul lor nu este la nunta.

Nu uitati de agitatia din timpul nuntii cand alegeti tinuta. De ce? Pentru ca, de exemplu, in timpul anumitor activitati, cravata ar putea pleca in mai multe directii. Pentru a evita lucrul acesta, folositi un ac de cravata pentru a o tine la locul ei.

Ce poarta tata socru la nunta

Ryan Smith Photography

Nu trebuie ignorata nici incaltamintea. Stilul nuntii va impune tipul de incaltaminte. O nunta pe plaja inseamna ca nu este necesar sa se poarte ceva in picioare (asta si pentru ca nisipul sa nu fie imprastiat in timpul mersului), sandalele din curele sunt potrivite pentru ceremonia religioasa, iar pentru petrecerea din timpul noptii, in timpul careia se danseaza, o pereche de pantofi casual reprezinta cea mai potrivita alegere.

Ce poarta tata socru la nunta

The Wedding Dance

Acum, dupa ce am aflat ce poarta tata socru la nunta, nu pot sa va doresc decat sa aveti parte de o nunta ca in povesti, alaturi de toti cei dragi. Si, daca tot am vorbit despre tata socru, iata aici si aici cateva momente deosebite de la nuta, in care apar parintii mirilor.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment