Ce nu ar trebui sa le ceri domanisoarelor de onoare sa faca

Cand accepti sa fii domnisoara de onoare, poate nu prea stii la ce sa te astepti. Desigur, ai deja o idee formata despre ce presupune acest rol. Insa pe parcurs este posibil sa realizezi ca lucrurile nu sunt chiar asa cum ti le-ai imaginat, si este posibil ca uneori sa te confrunti si cu situatii neprevazute sau neplacute. Deisgur, asta nu inseamn ca experienta nu va fi una placuta. Mai ales daca mireasa este sora ta, o prietena foarte buna, o colega etc. Insa, si mireasa trebuie sa stie ce nu ar trebui sa le ceri domnisoarelor de onoare sa faca. Afla mai multe detalii din randurile care urmeaza. In felul acesta, daca stii ce nu este bine sa faci, vei putea evita si unele conflicte si va veti bucura impreuna nu numai de momentele dinainte de nunta, ci si de marele eveniment pe care toata lumea il asteapta cu nerabdare.

teilor.ro

Ce nu ar trebui sa le ceri domanisoarelor de onoare sa faca

1. Nu le da sarcini prea grele. Desigur, vor fi alaturi de tine pe durata pregatitrilor de nunta si vor fi nevoite sa te ajute in anumite privinte. Insa nu le cere mai mult decat este cazul. Spre exemplu, nu le cere sa faca anumite lucruri care, de regula, sunt facute de profesionisti. Nu le cere sa se ocupe de dercoratiuni, de exemplu.

Ce nu ar trebui sa le ceri domanisoarelor de onoare sa faca

Marisa Holmes

2. Nu le cere sa isi schimbe aspectul fizic. Da, asa este, unele mirese vor ca domnisoarele de onoare sa poarte o anumita rochie, sa aiba o anumita coafura. Insa nu merge mai departe de atat. Nu le pune sa isi vopseasca parul intr-o anumita culoare, sa slabeasca un anumit numar de kilograme. Este adevarat ca este nunta ta si vrei ca totul sa fie perfect, insa nu uita de limite. Este important sa stii unde sa te opresti, astfel incat sa nu le faci nici pe ele sa se simta prost. Nu trebuie sa le faci sa creada ca au primit rolul vietii lor intr-un film de Hollywood.

3. Nu le cere sa investeasca mai mult decat isi pot permite. Viitoarele mirese trebuie sa realizeze faptul ca domnisoarele de onoare au vietile lor, familiile lor, responsabilitatile lor si trebuie sa fie atente uneori cu cheltuielile. Asa ca nu este indicat sa le impuna sa isi cumpere o rochie care depaseste cu mult bugetul pe care l-au stabilit ele pentru nunta, sau sa organizeze ori sa participe la o petrecere a burlacitelor care clar le obliga sa scoata din buzunare mai multi bani decat ar fi cazul.

teilor.ro

CITESTE SI: Cum sa eviti conflictele intre domnisoarele de onoare
CITESTE SI: Cate domnisoare de onoare poti avea la nunta

Ce nu ar trebui sa le ceri domanisoarelor de onoare sa faca

Sandestin Weddings

4. Nu le obliga sa iasa din zona de confort. Este una dintre greselile pe care unele mirese le fac. Daca stii ca una dintre domnisoarele de onoare se emotioneaza usor, nu ii ccere, de exemplu, sa tina un discurs la nunta ta. Da, ar fi un moment special, insa ar fi mult mai bine daca le-ai lasa sa faca ceea ce stiu ca sunt capabile sa faca. Nu mai mult de atat.

5. Nu le cere sa intervina in conlictele familiale. Este posibil ca pe durata pregatirilor de nunta, din cauza stresului, sa apara conflicte intre viitoarea mireasa si unii membri ai familiei. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa le ceara domnsioarelor de onoare sa rezolve problemele. Cu siguranta nu ar fi prea placut ca ele sa incerce sa aplaneze conflictele dintre viitoarea mireasa si soacra ei.

Iar acum, al final, dupa ce ai aflat ce nu ar trebui sa le ceri domanisoarelor de onoare sa faca, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment