Ce nu ar trebui sa faca mirii la nunta pentru ca invitatii sa se bucure de eveniment

Ce nu ar trebui sa faca mirii la nunta pentru ca invitatii sa se bucure de eveniment? Ei bine, sunt anumite apsecte la care cei doi ar trebui sa se gandeasca. Voi sublinia unele dintre cele mai importante lucruri carora mirii ar trebui sa le acorde mai multa atentie. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

teilor.ro

Iata ce nu ar trebui sa faca mirii la nunta daca vor un eveniment de care sa se bcuure toata lumea

Ati ales muzica, oamenii se aduna aduna pe ringul de dans, deci lista cu melodii a fost bine aleasa. Mancarea este buna, farfuriile se golesc vazand cu ochii. Felicitari, si in aceasta privinta, totul este ok. Insa nu este de ajuns pentru ca invitatii sa se simta bine la eveniment. Sa nu uitam ca desi voi sunteti personajele principale, cei care va sunt alaturi conteaza, deci este bine sa (nu) faceti anumite lucruri.

Ce nu ar trebui sa faca mirii la nunta

Ce nu ar trebui sa faca mirii la nunta

Da, sunteti bucurosi ca ati reusit sa planificati nunta, a venit ziua cea mare si sunteti mandri ca va casatoriti. Asa si trebuie. Dar nu lasati mandria de a fi mire sau mireasa sa va impiedice sa va uitati catre invitati, sa le adresati un cuvant sau doua. Chiar daca poate invitatii vin de fapt din partea parintilor vostri, participa totusi la nunta voastra, deci nu ar trebui sa ii tratati ca si cum nu ar fi acolo.

Nu uitati ca toti invitatii sunt egali. Da, de unii poate sunteti mai apropiati, de altii nu. Insa, indiferent de relatia pe care o aveti cu ei, tratati-i pe toti la fel. Multumiti-le tuturor pentru prezenta, daca faceti poze cu majoritatea invitatilor, atunci ar fi frumos sa ii intrebati pe toti daca vor sa faca poze, nu numai pe o parte din cei prezenti. Daca refuza este alegrea lor, insa voi trebuie sa aveti un comportament care sa nu le permita mai tarziu celor de la nunta sa va reproseze ceva.

teilor.ro

Daca invitatii va adreseaza intrebari, ar fi frumos sa le raspundeti. Da, poate aveti o mie de lucruri de facut, este adevarat ca aveti multe pe cap, dar nu ii ignorati nici pe cei care incearca sa va vorbeasca. Pana la urma conteaza si ei asa cum am spus mai sus. Daca din varii motive nu aveti cum sa vorbiti cu ei chiar in acel moment, explicati-le pe scurt situatia si spuneti-le ca veti reveni cat mai curand pentru a sta de vorba. Dar pentru numele lui Dumnezeu, nu va prefaceti ca nu ii auziti sau nu ii ignorati.

Ce nu ar trebui sa faca mirii la nunta

Ce nu ar trebui sa faca mirii la nunta

Conteaza foarte mult atitudinea mirilor fata de invitati. Da, este evenimentul celor doi, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ii trateze fara pic de respect, sau sa ii ignore ori sa fie atat de mandri incat sa uite sa mai fie prietenii invitatilor, gazde si asa mai departe.

Si acum, la final, va invit sa cititi si articolele de aici si de aici unde gasiti mai multe informatii legate de greselile pe care mirii le pot face. Incercati sa le evitati.

Sursa foto: Pexels

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment