Ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare

Ai fost intrebata de cea mai buna prietena daca vrei sa fii domnisoara ei de onoare? Bineinteles ca ai acceptat imediat si deja ati nceput sa faceti planuri si sa va ganditi la cat de frumos si de magic va fi evenimentul. Abia asteptati sa vina ziua cea mare, insa pana atunci fiecare trebuie sa se ocupe de anumite lucruri, pentru ca la final rezultatul sa fie pe masura asteptarilor: o nunta de vis. Afla ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare, pentru ca la nunta totul sa fie perfect, sa fie evitate pe cat posibil evenimentele care vor crea disconfort. Nu trebuie sa uitam cat de imporatnta este pemtru miri ziua aceea.

Ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare?

Nu ar trebui sa presupuna ca celelalte domnisoare de onoare se vor ocupa de tot

In loc sa presupui ca celelalte domnisoare de onoare se vor ocupa de tot ceea ce tine de organizarea nuntii sau de lucrurile ce au legatura cu rolul de domnisoara de onoare, incearca sa intrebi daca este ceva in care te-ai putea implica, daca poti veni in ajutor cu ceva. In cazul in care in acel moment nu exista ceva ce tu ai putea face, poti anunta ca iti pot solicita ajutorul in momentul in care apare ceva.

Nu trebuie sa creada ca nunta se rezuma la ele

Ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare

Marisa Holmes

Ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare? Nu ar trebui sa uite ca nunta este despre miri, ca ei vor fi in centrul atentiei si, de asemenea, dorintele lor ar trebui respectate in masura in care se poate face asta. Daca ceva te nemultumeste sau nu iti doresti sa faci un anumit lucru, gandeste-te ca esti acolo pentru a fi alaturi de mireasa, prietena ta.

Inventeaza scuze in loc sa fie sincere

Daca exista o problema, este mult mai bine sa fii sincera decat sa inventezi scuze. Sinceritatea este apreciata si este de preferat in locul unor minciuni. Daca nu poti participa la petrecerea burlacitelor, anunt-o pe mireasa si spune-i motivul real. Va intelege. De asemenea, daca de exemplu nu iti permiti sa platesti biletul de avion pentru a merge undeva pentru petrecerea burlacitelor, spune-i.

Ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare

Lauren Conrad

Uita anumite lucruri

Dupa ce vei imbratisa rolul de domnisoara de onoare, asigura-te ca vei retine informatii despre oameni, locuri sau evenimente. Noteaza-le pe ceva astfel incat sa stii mereu unde ar trebui sa fii, ce ar trebui sa faci si cu cine ar trebui sa comunici. Este normal ca din cauza emotiilor sau din cauza programului incarcat anumite informatii sa iti scape, tocmai de aceea este bine ca ele sa fie notate undeva.

Ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare? Cateva dintre raspunsuri le puteti gasi in materialul acesta. Sa fii domnisoara de onoare este o experienta frumoasa, insa ar fi ideal sa retii anumite lucruri, precum ceea ce nu ar trebui sa faca domnisoarele de onoare.

Iar acum, sa mai ramanem putin la subiectul de interes, nunta, si sa vizionam impreuna cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment