Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

Viitorii miri trebuie sa stie dinainte ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta astfel incat sa ia masuri, iar la finalul nuntii, fiecare sa plece acasa multumit. Atat mirii, cat si invitatii trebuie sa se bucure de eveniment.

teilor.ro

Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

1. Nu stiu pe nimeni la masa. Mirii trebuie sa se gandeasca din timp la modul in care vor fi asezati invitatii la masa. Asta pentru ca nu este in regula ca unii dintre ei sa stea langa persoane pe care nu le cunosc deloc. De asemenea, daca stiu ca unii invitati nu se plac, atunci ar trebui sa evite sa ii aseze impreuna.

Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

2. Mirele si mireasa ii ignora. Este bine ca mirii sa salute fiecare invitat. Nu trebuie sa petreaca mult timp cu fiecare invitat in parte. Un zambet, un salut si o multumire pot fi de ajuns.

3. Muzica data prea tare. Aveti grija ca DJ-ul sa fie unul cu experienta, care sa stie cat de tare trebuie sa dea volumul. In plus, asigurati-va ca boxele nu sunt foarte aproape de mesele invitatilor.

teilor.ro

4. DJ-ul nu tine cont de preferintele celorlalti. Aveti grija sa angajati un DJ bun. Puteti cere recomandari prietenilor care s-au casatorit. Este foarte importanta muzica si atmosfera creata de DJ la nunta, astfel incat invitatii sa se simta bine.

5. Nu primesc multumiri pentru darul de nunta. Este bine ca mirii sa le multumeasca celor care le-au oferit cadouri. Tot ce trebuie sa faceti este sa intocmiti o lista cu numele celor care v-au dat daruri si sa aveti grija sa le trimiteti scurte mesaje cu multumiri. Este bine sa nu lasati sa treaca mai mult de 3 luni de la nunta.

CITESTE SI: Greseli pe care le pot face invitatii la nunta

CITESTE SI: Cum rezolvi problemele legate de invitatii la nunta

teilor.ro

6. Mirii au pierdut mult timp intampinandu-i pe oaspeti. Daca vin mai multi invitati in acelasi timp, aveti grija sa nu petreceti foarte mult timp intampinandu-i. Cel mai bine ar fi ca dupa ce s-au asezat la masa, sa treceti pe la fiecare in parte. Astfel veti evita sa ii tineti in picioare la intrare pe ceilalti invitati.

Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

7. Discursurile tin prea mult sau nu se intelege ce spun cei care vorbesc. Pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca, este bine ca discursurile sa tina intre 2 si 5 minute. Si pentru a se auzi ceea ce spun cei care prefera sa tina discurs la nunta, este bine ca DJ-ul sa le arate cum sa tina microfonul.

8. Distanta de timp prea mare intre ceremonia religioasa si petrecerea de seara. Nu este tocmai bine pentru invitatii care nu sunt din oras, pentru ca nu au ce face in acest interval de timp. Este ideal sa gasiti o solutie, cum ar fi ca acestia sa fie cazati undeva sau, poate, sa vina acasa la unul dintre voi, unde puteti pune o masa mica.

9. Decoratiunile de pe masa sunt prea mari, motiv pentru care invitatii nu se pot vedea intre ei. Este bine ca decoratiunile sa fie de mici dimensiuni pentru a fi evitate astfel de probleme.

teilor.ro

Iar acum, dupa ce am aflat ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment