Ce muzica se poate asculta la petrecerea de nunta

Ce muzica se poate asculta la petrecerea de nunta? Orice piesa considerati ca este potrivita, tinand cont de anumiti factori precum: preferintele voastre muzicale, preferintele muzicale ale invitatilor (daca le cunoasteti sau le intuiti), stilul nuntii etc. Avand in vedere ca va implicati in organizarea evenimentului, voi veti sti cel mai bine care este muzica potrivita. Venim si noi in ajutorul vostru cu cateva sugetii de care ati putea tine cont. Tot ce aveti de facut este sa ascultati piesele pe care le veti gasi mai jos si sa decideti daca sunt sau nu indicate petru ziua cea mare, pentru petrecerea de nunta. Sa vedem, asadar, care sunt ele.

Ce muzica se poate asculta la petrecerea de nunta

Miley Cyrus – Adore You

Titlul piesei spune totul, iar numele cantaretei nu va este necunoscut. Indiferent daca sunteti sau nu fani Miley Cyrus, piesa v-ar putea cuceri imediat inimile. Melodia a aparut in anul 2013 in albumul „Bangerz”. Versurile transmit un mesaj frumos, asa ca este posibil sa va doriti sa includeti melodia in lista cu piese potrivite pentru nunta voastra.

Kacey Musgravez – My House

Ce muzica se poate asculta la petrecerea de nunta? Orice melodie vi se pare potrivita, iar cea de mai sus v-ar putea impresiona. Versuri precum „If I can’t bring you to my house/I’ll bring my house to you” va pot convinge imediat sa adaugati melodia in lista cu piese preferate pentru ziua in care veti spune „DA” in prezenta oamenilor dragi. A aparut in anul 2003, iar albumul din care face parte se numeste „Same Trailer Different”.

Ce muzica se poate asculta la petrecerea de nunta

Taj Hotels

Kings of Leon – Use Somebody

Anul 2008 a marcat aparitia piesei pe care am mentionat-o mai sus, iar albumul in care a fost inclusa se numeste „Only by yhe Night”. Trebuie mentionat faptul ca a castigat un Premiu Grammy.

Tina Turner – The Best

Este o melodie care va va invita pe toti pe ringul de dans si sigur nu va putea cineva sa refuze o astfel de invitatie. Ritmul, versurile, vocea Tinei Turner, toate acestea dau nastere unei piese care va va convinge sa o adaugati in lista cu preferinte muzicale pentru ziua cea mare. Aparuta in anul 1989 in albumul „Foreign Affair”, melodia poate fi una dintre cele mai bune alegeri pentru ziua in care va veti uni destinele.

Ce muzica se poate asculta la petrecerea de nunta

Canyon Springs Venues

Celine Dion – The Power of Love

Vocea inconfundabila a lui Celine Dion, mesajul piesei si linia melodica dau nastere unei melodii care fara doar si poate va crea o atmosfera de vis in ziua in care va veti casatori. A aparut in anul 1993 si a fost inclusa in albumul „The Color of My Love”.

Ce muzica se poate asculta la petrecerea de nunta? Nu exista reguli in acest sens, ascultati ceea ce va place si va inspira, ceea ce va face sa simtiti muzica si versurile. Noi am venit cu cateva idei mai sus. Nu trebuie decat sa ascultati piesele si sa stabiliti impreuna daca s-ar potrivi sau nu cu tematica nuntii ori cu gusturile voastre muzicale si ale invitatilor vostri.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment