Ce muzica alegem la nunta

V-am povestit despre multe, despre traditii, superstitii, despre locatii, moda, insa acum a sosit momentul sa ne ocupam si de distractie, mai exact sa ne gandim ce muzica alegem la nunta, un aspect destul de important, acest lucru bucurand sau nu,  atat mirii cat si invitatii. O nunta, un botez, o petrecere, toate astea sunt reusite in primul randul in functie de ce muzica alegem la nunta. Dar ce faci ca sa ,,impaci” pe toata lumea la nunta atunci cand invitatii tai sunt de varste diferite, cand preferintele tale nu se potrivesc cu genul de muzica pe care il asculta unii dintre invitatii tai? Solutii in legatura cu ce muzica alegem la nunta exista, trebuie doar sa ne organizam si sa ne gandim bine atunci cand decidem sa alegem intre playlist, formatie nunta, dj nunta, etc.

www.viitoaremireasa.ro

ce muzica alegem la nunta

Voi contati cel mai mult- Inainte de a va grabi sa va ganditi ce le-ar placea invitatilor, nu uitati de voi. Este nunta voastra si sunteti primii care trebuie sa se distreze, sa se simta bine si sa traiasca momentul. Nu uitati de preferintele invitatilor, dar nu uitati mai ales ca voi contati cel mai mult.

Muzica anilor ’70- ’80– inca este muzica care nu plictiseste, muzica care face suflete sa vibreze, deci cu aceasta nu veti da gres sub  nici o forma. Alegeti sa faceti in asa fel incat toata lumea sa se simta bine, este important ca lumea sa se distreze la nunta si sa ramaneti cu amintiri frumoase.

Muzica populara – este genul de muzica care place oricui si care de obicei la o nunta, ridica invitatii de pe scaune. De obicei cand ne gandim la ce muzica alegem la nunta, se stie ca o formatie de muzica populara ne va canta si ne va incanta pentru ca asa cum spuneam nu exista om caruia sa nu-i placa aceasta muzica macar la o petrecere, un eveniment important.

www.nuntaromaneasca.ro

ce muzica alegem la nunta

Muzica lenta – Este genul ala de muzica bun in doze mici, cat mai mici. Ce este mult plictiseste, asa ca ideal ar fi sa ascultam la petreceri cat mai putina muzica lenta, chiar daca creeaza un cadru romantic in special pentru miri si cupluri, insa s-ar putea sa plictiseasca invitatii si sa nu-i mai scoata din starea aia nici muzica populara, asa ca trebuie sa  avem grija ce muzica alegem la nunta pentru a evita sa plictisim si sa facem sa ne plece invitatii.

Este normal ca mirii sa iubeasca un anumit gen de muzica si ca acel gen sa se regaseasca mai mult la nunta lor, pana la urma aceasta ii reprezinta, insa prima regula este sa ne gandim la toata lumea, sa analizam cu atentie lista de invitati si sa alegem muzica pentru toate varstele. Asa, nu are cum sa nu iasa o nunta ca in povesti.

Va dorim casa de piatra si distractie palcuta!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment