Ce melodii poti alege pentru nunta

Nunta este un eveniment mult asteptat atat de voi, cat si de persoanele dragi voua. Tocmai de aceea va veti asigura ca fiecare detaliu este bine pus la punct, astfel incat sa organizati cea mai frumoasa nunta de care sa va bucurati impreuna cu oamenii care conteaza pentru voi. In ceea ce priveste muzica, va putem veni in ajutor cu cateva sugestii. Te intrebi ce melodii poti alege pentru nunta? In randurile de mai jos gasesti cateva idei de care ai putea tine cont.

teilor.ro

Ce melodii poti alege pentru nunta?

Shania Twain – You’re Still the One

Este o piesa mai veche, din anul 1997, de pe albumul „Come on Over”, insa chiar si acum, dupa atata vreme, este la fel de apreciata si cucereste inima oricui. Transmite un mesaj frumos, asa ca poate fi o buna alegere pentru ziua cea mare.

Ce melodii poti alege pentru nunta

Dan Muresan

Lonestar – Amazed

teilor.ro

O melodie de dragoste care a aparut in 1999 pe albumul „Lonely Grill” si imediat a devenit o piesa pe placul multora. Daca incercati sa-i dati o sansa, nu va va dezamagi.

Collin Raye – Love, Me

O melodie indragita de multi, aparuta in 1991 pe albumul „All I Can Be”. Transmite un mesaj frumos, deci daca te intrebi ce melodii poti alege pentru nunta, cea mentionata mai sus ar putea reprezenta un raspuns.

George Strait – I Cross My Heart

teilor.ro

Versurile va vor ajunge la inima asa ca nu ezitati sa includeti piesa in lista cu melodii pentru nunta. Daca inca nu stii ce melodii poti alege pentru nunta, raspunsul ar putea fi chiar piesa mentionata mai sus. A aparut in anul 1992 in albumul „Pure Country”.

Alison Krauss – When You Say Nothing at All

Balada aparuta in 1994 va va scoate invitatii pe ringul de dans pentru a se bucura de notele muzicale si de versurile incarcate de emotie.

Ce melodii poti alege pentru nunta

Insight Photographers

Tanya Tucker – Two Sparrows in a Hurricane

teilor.ro

Piesa lansata in anul 1992 si inclusa in albumul omonim vorbeste despre un cuplu care depaseste orice obstacol. Asadar, o melodie care v-ar putea inspira si bineinteles ca va fi o alegere buna pentru ziua nuntii.

Garth Brooks – To Make You Feel My Love

Un cantec emotionant, aparut in anul 1998 pe albumul „Hope Floats”. Daca sunteti fanii genului si daca va intrebati ce melodii poti alege pentru nunta, atunci unul dintre raspunsuri se gaseste chiar mai sus. Daca ii acordati o sansa, nu va va dezamagi.

Queen – Crazy Little Thing Called Love

Piesa a fost scrisa de Freddie Mercury in timp ce se afla in cada unui hotel. A aparut in anul 1979 in albumul „The Game” si a devenit imediat una dintre cele mai indragite piese ale acelui moment. Asa ca isi merita locul in lista noastra cu melodii pentru nunta.

Ce melodii poti alege pentru nunta? Gasesti cateva in lista de mai sus. Oricare ar putea fi o alegere buna, in functie de care sunt preferintele voastre in ceea ce priveste muzica si, bineinteles, si in functie de tematica nuntii. Insa, daca considerati ca sunt melodii potrivite, atunci nu ezitati sa le alegeti.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment