Ce melodii ascultati in ziua nuntii?

Ce melodii ascultati in ziua nuntii? Poate aveti o melodie a voastra, asa ca nu aveti cum sa nu o ascultati si in acea zi importanta pentru voi, insa care vor fi celelalte piese pe care trebuie sa le alegeti? Noi va propunem cateva melodii, iar voi nu trebuie decat sa le ascultati si, daca va vor convinge ca sunt alegerile ideale, sa le includeti in lista finala ce cuprinde melodiile pentru petrecerea de dupa ceremonia religioasa in timpul careia veti spune „DA” in fata lui Dumnezeu. Asadar, sa vedem ce melodii ascultati in ziua nuntii.

teilor.ro

Ce melodii ascultati in ziua nuntii?

Cutting Crew – (I Just) Died in Your Arms

Este o melodie aparuta in anii ’80, mai exact in 1986 si face parte din albumul cu titlul „Broadcast”. A devenit imediat una dintre preferatele acelor vremuri si a aparut pe coloana sonora a filmelor „Never Been Kissed” si „Hot Tub Time Machine”. Este o piesa romantica si, daca va place, atunci lasati-o sa va poarte pe ringul de dans in ziua marelui eveniment.

Ce melodii ascultati in ziua nuntii?

Hello Romance

The Beatles – Something

teilor.ro

Lista noastra nu ar fi completa fara The Beatles. Ce melodii ascultati in ziua nuntii? Ar putea fi chiar cea mentionata anterior, aparuta in 1969 pe albumul faimos „Abbey Road”. O ascultati si imediat va veti da acordul, veti ajunge la concluzia ca este piesa perfecta pentru a fi ascultata la nunta.

Journey – Faithfully

Vorbim despre o balada clasica a anului 1983. A fost inclusa in albumul „Frontiers”. Te indragsotesti imediat de melodie, de versurile care iti transmit ca totul se rezuma la faptul ca ramai indragostit chiar si cand nu sunteti impreuna, iar cand va intalniti din nou sentimentele vor fi mult mai puternice.

Fleetwood Mac – You Make Loving Fun

teilor.ro

Albumul „Rumors” din anul 1977 cuprinde piesa in discutie. Este o melodie optimista, distractiva, deci daca v-a cucerit, nu trebuie decat sa ii spuneti „DA” si sa o treceti pe lisa cu melodii pentru ziua cea mare.

Ce melodii ascultati in ziua nuntii?

Pinterest

Chicago – You’re the Inspiration

Un hit al anilor ’80, aparut mai exact in 1984 pe albumul „Chicago 17”. Versuri precum „You’re the meaning of my life/You’re the inspiration” vorbesc de la sine, astfel incat piesa nu mai are nevoie de prea multe recomandari. Se recomanda singura prin versuri, prin mesaj, asa ca, daca v-a convins, nu aveti de ce sa nu o includeti si pe ea in lista cu preferinte muzicale pentru nunta. Ce melodii ascultati in ziua nuntii? Cea de sus ar putea reprezenta unul dintre raspunsuri.

Foo Fighters – Everlong

teilor.ro

Versiunea acustica a acestui cantec din anul 1997 de pe albumul „The Color and the Shape” este optiunea ideala pentru ziua in care va veti uni destinele. Versurile sunt frumoase, asa ca sigur va vor cuceri si va vor convinge in ziua nuntii sa pasiti pe ringul de dans.

Aici punem punct listei cu melodii pentru nunta. Asa ca, daca te intrebi ce melodii ascultati in ziua nuntii, nu trebuie decat sa asculti piesele de mai sus si sa hotarasti care este piesa ce se potriveste cel mai bine cu evenimentul.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment