Ce inseamna o filmare calitativa de nunta?

Filmarea nuntii – calitate sau durata?

Dupa cum am mai discutat si in articolul « Calitate vs. Cantitate – Filmari nunti calitative »,o filmare calitativa de nunta nu inseamna o cantitate mare de material. Un film de nunta de 3-4 ore este mai mult decat suficient pentru a-ti bucura ochii de fiecare data cand te uiti la el.

Conteaza mult mai mult continutul filmului de nunta decat durata acestuia. Poti sa ai o filmare de 6-7 ore in care ai aceleasi cadre si nimic creativ, dar poti avea o filmare de 3-4 ore artistica, cinamtografica in care se poate observa curgerea timpului, cu momentele cele mai importante din evenimentul tau.

Sfaturi pentru miri in ceea ce priveste o filmare calitativa de nunta

Dragi miri, in primul rand, cand apelati la serviciile unui videograf profesionist sfatuiti-va cu acesta in ceea ce priveste durata filmului de nunta. Puteti comunica cu acesta in privinta scenariului si puteti gasi impreuna solutii care sa faca colaborarea cat mai placuta si fruptoasa.

In al doilea rand, puteti gasi pe Internet tot felul de articole legate despre ce inseamna filmarea nuntii in stil cinematografic. Daca nu sunteti siguri ca informatia este corecta nu ezitati sa comunicati cu videograf-ul si sa va lamuriti. Pana la urma nimeni nu doreste sa apara nemultumiri dupa realizarea filmului de nunta. Daca totusi apar nemultumiri dupa ce materialul final v-a fost inmanat videograf-ul poate face modificari, dar contra cost. De aceea comunicarea este foarte importanta, dar fara a impune restrictii si a inhiba creativitatea artistului.

In concluzie este important sa intelegeti ca o filmare calitativa de nunta inseamna creatie, nu cantitate. Va invit sa vizionati creatiile mele in portofoliul meu de nunta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment