Ce informatii trebuie sa contina invitatiile la nunta?

Ce informatii trebuie sa contina invitatiile la nunta? Cu siguranta sunt multi miri care s-au intrebat lucrul acesta. Invitatia este un element important al nuntii. Asta deoarece le ofera invitatilor informatiile de care au nevoie pentru a ajunge cand trebuie si unde trebuie la marele eveniment. Asadar, sa vedem ce ar fi bine sa includeti in invitatiile de nunta pentru a va ajuta apropiatii cu informatii utile.

Ce informatii trebuie sa contina invitatiile la nunta?

1. Locul in care va avea loc ceremonia, dar si locatia in care se va desfasura petrecerea de nunta. Unii ivnitati vor participa si la ceremonia religioasa, si la petrecerea de nunta. Asa ca nu omiteti niciun detaliu referitor la cele doua locatii. Daca stiti ca unora la va fi mai greu sa ajunga acolo, cel mai bine ar fi sa includeti in invitatii si cateva puncte de reper pentru ca oamenilor sa nu le fie greu sa ajunga acolo unde trebuie si sa nu intampine dificultati pe traseu.

2. Informatii legate de modul in care se poate ajunge acolo unde sunt asteptati invitatii. Daca nunta are loc intr-un loc necunoscutopentru multi, poate intr-un oras pe care ei nu il cunoasc, atunci cel mai bine ar fi sa includeti informatii suplimentare referitoare la cum se poate ajunge acolo. Ii veti ajuta mult si astfel nu ii veti pune in situatia de a se rataci, de a intarzia sau de a pleca de acasa cu mult timp inainte, asa incat sa se asigure ca ajung la timp la marele eveniment.

3. Unde vor fi cazati invitatii? Daca se intampla ca unii invitati sa vina dintr-un oras mai indeparatat, ori dintr-o alta tara, este bine sa stie dinainte unde vor fi cazati. Daca nu ii puteti caza la voi acasa, atunci un hotel, o pensiune sau ceva asemanator trebuie sa aiba la dispoztitie. Fie le veti comunica spearat lucrul acesta, fie veti include detaliile in invitatia de nunta. Asta dpeinde de voi si de cati invitati vor fi pusi in situatia respectiva.

Ce informatii trebuie sa contina invitatiile la nunta?

Heart Invites. Deal 021214 Picture: Alan Langley

4. Detalii despre mijloacele de transport si despre locurile de parcare. In timp ce unii invitati vor veni cu masinile proprii, altii poate nu au cum sa faca asta. Si aleg mijlocul de transport in comun. Asa ca ar fi bine sa stie exact cum sa procedeze in acest sens, mai ales daca nu sunt din partea locului. Insa si cei ce vin cu masina personala au nevoie de informatii. Locurile de parcare sunt un subiect de un real interes pentru ei. Asa ca fiti siguri ca stiu totul despre asta.

5. Date de contact. Invitatii trebuie sa stie, de exmeplu, care sunt numerele de telefon la care va pot contacta in cazul in care apare vreo situatie neprevazuta sau pur si simplu pentru a va cere unele informatii suplimentare. Asigurati-va ca acele numere de telefon sunt scrise pe invitatie si sunt scrise corect.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a vedea cum arata filmarile de nunta realizate de un videograf profesionist. Acolo poti gasi surse de inspiratie pentru propria nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment