Ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei?

A trecut timpul atat de repede! Parca ieri v-ati casatorit, iar in curand vine aniversarea voastra. Probabil ati pregatit cateva surprize pentru celelalt, insa ati vrea sa ii spuneti partenerului de viata si cateva cuvinte prin care sa va exprimati sentimentele, recunostinta sau orice altceva. Mai josi afli ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tu ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei?

1. Cand sunt langa tine simt ca in fiecare zi este aniversarea nostra. Am fost binecuvantat/a cand am devenit sot si sotie. Te pretuiesc si mereu voi face asta. Te iubesc! Aniversare fericita!

2. Fiecare poveste de dragoste este unica si frumoasa, insa a noastra este preferata mea. Sper sa avem mereu parte de momente frumoase, romantice, intelegere, resect si incredere si sa fim un exemplu pentru copiii nostri. La multi ani si aniversare fericita!

3. A fost o onoare sa iti fiu sot/sotie in tot acest timp. Ma bucur ca avem ocazia sa ne bucuram impreuna de o alta aniversare. Este un nou inceput, ca in fiecare an. Sa profitam de el si sa fim la fel de indragostiti, la fel de fericiti impreuna, asa cum am fost pana acum.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Intotdeauna ma faci sa ma simt cea mai norocoaasa si cea mai fericita persoana din lume. Pentru asta nu am cuvinte sa iti multumesc suficient. La multi ani si aniversare fericita!

Ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei

Ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei

5. Nu voi uita niciodata ziua in care ne-am intalnit prima data. Nu pot uita niciodata toata iubirea pe care mi-ai oferit-o. Te respect si sa stii ca mereu observ lcururile bune si frumoase pe care le faci pentru mine, chiar daca poate uneori nu arat asta. La multi ani! Te iubesc mai mult decat iti pot spune in cuvinte!

6. Aceasta zi ma face sa realizez ca Dumnezeu ma iubeste. A adus in viata mea o persoana minunata care mi-a devenit sot/sotie. Pentru asta voi fi mereu recunoscatoare/recunoscator. La multi ani!

7. Daca va trebui sa aleg din nou, tot pe tine te-as alege de fiecare data. Alaturi de tine am intemeiat o familie frumoasa la care nici nu indrazneam sa visez. Aniversare fericita!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Feicare zi alaturi de tine este magica. Parca sunt intr-o alta lume. Nici nu iti poti imagina cat de mult te iubesc. Cu ocazia aniversarii iti spun din nou cat de mult te iubesc, cat de fericit/a ma faci si sper ca in anii care urmeaza sa fim la fel ca acum. La multi ani!

Ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei

Ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei

9. Sa le fim recunoscatori oamenilor care ne fac fericiti. Sunt precum niste gradinari magici care au grija ca sufletele noastre sa infloreasca. Tu ai avut grija mereu de mine, de sufletul meu, de sentimentele mele. Iti multumesc pentru toate lucrurile frumoase pe care mi le-ai oferit si pe care le-am trait impreuna. Aniversare fericita!

10. Nimic de pe lumea asta nu este perfect, cu exceptia casniciei nostre, pentru ca pentru noi pana si imperfectiunile sunt perfect romantice. La multi ani!

Si acum, la final, dupa ce ai vazut ce ii spui sotului sau sotiei cu ocazia aniversarii casniciei, sa accesam si articolele de aici si de aici unde gasim si alte idei de urari pentru ocazii speciale.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment