Ce greseli sa nu faci in casnicie

Tu stii ce greseli sa nu faci in casnicie? Da, este usor sa te casatoresti, insa este mult mai greu sa mentii o casnicie. Este nevoie de efort din partea ambilor soti pentru ca relatia sa functioneze, iar mariajul sa fie de durata. Afla ce este bine sa eviti in relatia cu sotul, astfel incat casnicia voastra sa nu aiba de suferit sau sa nu se termine.

Ce greseli sa nu faci in casnicie

1. Sotiile lasa mereu de la ele. De dragul sotului lor, bineinteles. Insa nu este deloc bine sa faca asta. Este ideal ca cei doi parteneri sa faca o echipa impreuna. Ambii parteneri trebuie sa fie si sa se considere egali. Numai astfel relatia va fi una sanatoasa si la fel si casnicia. De obicei femeile care sunt dependente financiar de sotii lor sunt cele care au obiceiul de a lasa de la ele. De asemenea, femeile care nu sunt sigure de sentimentele pe care partenerii de cuplu le au pentru ele au tendinta de a face orice pentru a-i multumi pe acestia. Si astfel ajung sa renunte la ele, la ceea ce le reprezinta, de dragul partenerului de viata. Este bine ca sotiile sa comunice cu partenerii de cuplu, sa le spuna ceea ce simt, ceea ce isi doresc. Comunicarea se face insa cu calm.

Ce greseli sa nu faci in casnicie

My Authentic Wedding

2. Cand ii vorbesti partenerului, folosesti un ton nepotrivit. Tonul vocii poate rperezenta o problema si poate duce la aparitia conflictelor in cuplu. Chiar si atunci cand va certati, din cauza nervilor, cand aveti tendinta de a spune anumite lucruri neplacute sau de a folosi un ton mai agresiv, incercati sa va abtineti. Este mult mai bine sa fiti pozitivi si sa va respectati unul pe celalalt, chiar si in momentele mai tensionate. Veti vedea ca in felul acesta nu numai ca acele neintelegeri dintre voi se vor rezolva dar, de asemenea, veti incepe sa va intelegei mai bine si sa evitati astfel de situatii in viitor.

CITESTE SI: Sfaturi despre casnicie de la persoane divortate

CITESTE SI: Lucrurile pe care sa i le spui sotului tau pentru a avea o casnicie fericita

3. Nu pui sexul pe lista prioritatilor. Din diferite motive, femeile refuza uneori sau deseori chiar sa faca sex cu partenerii de cuplu. Lucrul acesta ii deranjeaza pe barbati. Poate fi vorba despre o migrena, stres sau oboseala. Indiferent de situatie, sunt multe femei care nu vor sa faca sex cu partenerii de viata. Insa si contactul intim are rolul sau, asa ca ai grija sa nu neglijezi acest aspect foarte important. Pentru ca dorinta sexuala sa apara, uneori este nevoie de timp si de rabdare. Si, nu in ultimul rand, este ideal sa te simti bine in pielea ta, sa te simti sexy. Iar restul va veni de la sine.

Ce greseli sa nu faci in casnicie

Image: Katja Kircher/Getty Images

Asadar, sunt anumite greseli pe care ar fi bine sa le eviti in casnicie. In felul acesta vei avea parte de o relatie frumoasa si armonioasa cu sotul tau. Este firesc sa apara si unele probleme, nu exista casnicia perfecta, insa unele neintelegeri pot fi evitate cu usurinta.

Si acum, la final, te invit si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment