Ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare

Urmeaza sa te casatoresti in curand? Bineinteles ca abia astepti momentul. Si iti doresti ca si ceilalti sa afle prin ce momente deosebite treci. Ai grija, insa, sa nu exagerezi si sa nu postezi pe retelele sociale mai multe informatii decat ar fi cazul. Mai jos vei gasi o lista din care vei afla ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare. Iata ce trebuie sa eviti.

pensulemachiaj.ro

modlet.ro

Ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare

Posteaza orice detaliu pe retelele sociale. Dupa ce te logodesti este firesc sa iti doresti ca toata lumea sa afle cat de fericita esti. Dupa aceea veti stabili data nuntii, deci vei posta informatii legate si de acest subiect. Vei proba si rochia de mireasa, deci pe retelele sociale vor aparea detalii si despre aspectul acesta. Insa nu crezi ca ar fi mai bine daca ai pastra anumite detalii numai pentru tine, astfel incat la nunta sa iti poti surprinde invitatii?

Ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare

Ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare

Foarte multe hashtag-uri. Desigur ca te bucuri ca in curand te vei casatori, insa incearca sa nu faci abuz de hashtag-uri atunci cand postezi ceva pe retelele sociale. Bineinteles ca fiecare are libertatea de a posta ce si cat doreste pe retelele sociale. Insa este bine sa iti impui anumite limite.

Incearca sa nu postezi pe retelele sociale problemele cu care te confrunti. Este adevarat ca nu este floare la ureche sa iti organizezi nunta. Si te poti lovi de anumite probleme. Insa incearca sa le tii departe de Facebook. Este posibil ca dupa ce apele se linistesc, sa regreti ceea ce ai postat. Si degeaba stergi postarea. Unele persoane o vor vedea si nu o vor da uitarii.

saratremo.ro

elefant.ro%20

CITESTE SI: Cum folosesti retelele sociale la nunta

CITESTE SI: Lucruri pe care sa nu le postezi pe retelele sociale inainte de nunta

Ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare

Ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare

Incearca sa renunti la retelele de socializare in ziua nuntii. O singura data te casatoresti, asa ca bucura-te de fiecare moment, lasa retelele sociale pentru alt moment, pentru alta zi. Mai important este sa fii prezenta la nunta. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de fiecare clipa. Vei avea apoi destul timp ca sa poti posta si pe Facebook informatii de la nunta, imagini sau orice altceva.

Incearca sa nu le aduci multumiri pe Facebook celor care sunt alaturi de tine in ziua cea mare. Sunt cu tine atunci? Perfect! Mergi la ei si multumeste-le in timp ce sunteti fata in fata. Asa este firesc. Nu ai de ce sa postezi multumirile pe retelele de socializare. Mai ales daca poti face asta direct.

Daca iti doresti, le poti cere si invitatilor sa renunte la retele sociale in timpul nuntii. La inceputul evenimentului poti face un scurt anunt prin intermediul caruia ii poti ruga sa nu faca exagerat de multe poze sau sa filmeze orice moment. Pentru asta ati angajat deja fotograf si videograf. Nici nu ii poti obliga sa renunte la telefoane in totalitate. Doar sa fie un pic mai discreti, astfel incat sa nu devina suparatori.

Iar acum, la final, dupa ce am aflat ce greseli fac viitoarele mirese pe retelele de socializare, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunat realizate de un vidoegraf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment