Ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta?

Te ocupi de organizarea nuntii, si in perioada in care se intampla lucrul acesta, afli ca esti insarcinata. Te-ai intrebat ce vei face intr-o astfel de situatie? Fie ca este vorba despre o sarcina planificata sau despre o surpriza, este bine ca, inainte de toate, sa nu intri in panica. Un copil este o bucurie, iar daca afli ca vei deveni mama in perioada in care organizezi nunta, asta nu inseamna ca nu te vei bucura de sarcina si, in acelasi timp, de nunta. Iata ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta. Sunt cateva sfaturi care te pot ajuta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta?

1. Cum spuneam mai sus, nu intra in panica. Bucura-te de faptul ca vei deveni mama si continua sa te ocupi de organizarea nuntii.

2. Daca te copleste organizarea nuntii, nu uita ca poti oricand sa ceri ajutorul cuiva. Poate fi vorba despre prieteni, familie, sau un organizator de nunti. Nu trebuie sa faci asta singura.

Ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta

Ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta

3. Pregateste-te pentru lucrurile imprevizibile. Trebuie sa faci asta oricum, atunci cand urmeaza sa te casatoresti. Daca urmeaza sa fii mireasa la scurt timp dupa ce afli ca veti avea un copil, lucrul acesta probabil nu va aduce multe schimbari in ceea ce priveste organizarea nuntii. Dar, daca te vei casatori la opt luni dupa ce afli ca esti insarcinata, atunci trebuie sa va pregatiti pentru un astfel de scenariu. Poate ar fi o idee buna sa schimbati data nuntii, astfel incat evenimentul sa aiba loc mai devreme sau mai tarziu, dupa ce va veni pe lume bebelusul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Cui ii vei spune ca esti insarcinata? Daca sarcina nu este vizibila si nu va fi nici in ziua nuntii, atunci nu trebuie sa anunti pe toata lumea, ci numai pe cei pe care doriti sa ii anuntati. Daca, pe de alta parte, sarcina este vizibila, atunci ati putea anunta pe toata lumea, daca va doriti asta. Astfel nu vei auzi oamenii la nunta vorbind in soapta despre burtica ta.

5. Fii organizata. Astfel nu vei fi stresata de lucrurile legate de nunta si te vei bucura de schimbarile care au loc in viata ta, acum ca stii ca vei deveni mama. Si nu uita sa ceri ajutorul cuiva daca nu te poti ocupa singura de tot. Tu spune-le celor care te ajuta de ce ai nevoie, ce iti doresti, iar ei cu siguranta te vor ajuta cu drag.

6. Nu uita sa ai grija de tine. Organizarea nuntii poate fi oricum stresanta. In plus, trebuie sa va pregatiti si pentru venirea pe lume a bebelusului. Cu toate astea, nu uita sa ai grija de tine si de copilul vostru. Odihneste-te, hraneste-te, hidrateaza-te, incearca sa nu iti faci griji, bucura-te de perioada aceasta din viata ta, relaxeaza-te. Totul va fi bine.

Ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta

Ce faci daca ramai insarcinata in timp ce organizezi nunta

7. Alege rochia potrivita. Daca ai cumparat deja rochia de mireasa, inainte de a afla ca esti insarcinata, ia legatura cu magazinul sau cu designerul astfel incat sa faceti modificarile necesare, avand in vedere ca burtica va creste pana la nunta. Daca nu ai cumparat inca rochia, atunci articolul de aici iti poate fi de ajutor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Alege meniul cu grija. Daca stii ca nu poti consuma ceva in ziua nuntii, avand in vedere ca esti insarcinata, ai grija sa anunti lucrul acesta astfel incat mancarea pe care o vei consuma la nunta sa fie ceea ce trebuie pentru tine.

9. Bucura-te. Vei fi mama, iar asta este pur si simplu minunat. Vei vedea ca la final totul va fi bine.

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment