Ce faci daca prietena ta refuza sa fie domnisoara de onoare, dar regreta decizia luata?

Te-ai intrebat vreodata ce faci daca prietena ta refuza sa fie domnisoara de onoare, dar regreta decizia luata? Desigur, nu este o situatie des intalnita, insa se poate intampla si una ca asta. Vrei ca prietena ta sa fie domnisoara de onoare si sa aiba un rol important in cadrul nuntii tale. Insa dintr-un motiv sau altul, refuza. Desi nu este placut sa afli una ca asta, trebuie sa ii gasesti un inlocuitor, si sa treci repede peste acea dezamagire deoarece ai o nunta de planificat. Dupa ce treci peste acea dezamagire si intelegi ca este decizia ei, iar motivele sale ar trebui sa fie intelese si respectate, iti spune ca de fapt isi doreste sa primeasca acel rol de domisoara de onoare. Ce faci in aceasta situatie?

Ce faci daca prietena ta refuza sa fie domnisoara de onoare, dar regreta decizia luata?

Daca sunteti prietene de foarte mult timp, daca aveti o relatie foarte frumoasa, atunci incearca sa o incluzi pe lista domnisoarelor de onoare, desi rapsunsul ei initial a fost unul negativ. De obicei, motivele pentru care femeile refuza sa fie domnisoare de onoare sunt legate de latura financiara ori de lipsa timpului. Insa, daca prietena ta reuseste sa isi rezolve acele mici probleme care o impiedica sa fie domnisoara de onoare, atunci nu ai de ce sa nu o accepti in randul celorlalte. Si nu iti face griji in privinta numarului domnisoarelor de onoare. Chiar nu va fi nicio tragedie daca vor fi mai multe decat cavalerii de onoare. Important este sa le ai aproape pe prietenele tale, sa le stii acolo in ziua cea mare. Nu se va intampla nimic daca numarul lor il va depasi pe cel al cavalerilor de onoare. Si sigur ii vei face o bucurie si prietenei tale care probabil a fost nevoita sa ia acea decizie din motive ce nu au legatura cu tine sau relatia dintre voi. Cu siguranta nici pentru ea nu a fost usor sa te refuze.

domnisoara de onoare

BUFFY DEKMAR

Daca relatia vostra s-a schimbat dupa ce a refuzat sa iti fie domnisoara de onoare, ori daca nici macar nu erati foarte apropiate, atunci ai putea sa ii explici intr-un mod elegant ca nu mai ai cum sa o incluzi pe lista domnisoarelor de onoare. De asemenea, daca timpul nu ii va permite sa se ocupe de ceea ce presupune rolul de domnisoara de onoare, chiar daca sunteti cele mai bune prietene, va intelege de ce nu mai poti sa o incluzi acum pe lista. Se poate implica in alte activitati legate de organizarea nuntii, insa nu si in cele ce au legatura cu domnisoarele de onoare. Asa cum tu i-ai inteles motivele pentru care te-a refuzat, si ea va trebui sa inteleaga de ce nu o mai poti accepta acum.

Nu este deloc o situatie placuta, insa unele mirese se pot confrunta cu aceasta. Daca te numeri printre cele ce trec prin aceasta situatie, incearca sa nu te lasi influentata negativ de refuzul acelei prietene si incearca sa ii intelegi motivele. Apoi vei sti ce ai de facut in continuare.

Si aucm, inainte de a incheia materialul, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment