Ce faci daca parintilor nu le place logodnicul tau?

Nu ar fi minunat daca toti oamenii importanti pentru noi s-ar intelege bine? Insa, din pacate, nu mereu se intampla lucrul acesta. Ce faci daca parintilor nu le place logodnicul tau? Cu siguranta nici el nu scrie versuri despre cat de minunati sunt ei. Insa, lasand gluma la o parte, este intr-adevar o situatie neplacuta pentru toata lumea. Iata ce trebuie sa stii in legatura cu acest aspect.

teilor.ro

Ce faci daca parintilor nu le place logodnicul tau?

Accepta faptul ca este posibil ca niciodata sa nu se schimbe situatia! Da, intr-o lume perfecta, toti s-ar intelege bine. Si nu ar exista probleme intre ei. Insa, daca vezi ca situtia nu este asa cum iti doresti, cel mai bine ar fi sa accepti lucrurile asa cum sunt. Nu trebuie sa crezi ca in viitor totul va fi diferit. Da, se poate intampla ca ei sa isi schimbe opinia in legatura cu el, sau poate nu. Nu ai de unde sa stii asta. Insa nu iti face prea multe sperante si prea mari. Fii realista. E mult mai bine asa. Si vei vedea in viitor daca se poate schimba ceva sau nu.

Ce faci daca parintilor nu le place logodnicul tau?

Huffington Post

Nu incerca in fiecare secunda sa le schimbi opinia despre el. Ei trebuie sa realizeze ca logodnicul tau este o persoana potrivita pentru tine. Si ca in realitate pot sa se inteleaga bine cu el si sa il placa. Nu forta lucrurile, pentru ca in felul acesta nu vei gasi rezolvarea pe care cu siguranta o cauti si o astepti cu nerabdare. Lasa lucrurile sa decurga in mod firesc si vei vedea ca poate, la un moment dat, se va schimba ceva. Daca vei insista sa ii faci sa isi schimbe opinia in legtura cu el, cu siguranta nu vei rezolva nimic. Ba, din contra, este posibil sa inrautatesti lucrurile.

Incearca sa intelegi problema. Cu siguranta exista un motiv pentru care parintii tai nu il plac pe logodnicul tau. Poate isi fac griji pentru viitorul tau, poate este o problema legata de diferenta de varsta dintre voi, sau alte lucruri. Se gandesc la tine pentru ca te iubesc si isi doresc ca tu sa fii fericita. Si, daca stii ca alaturi de el vei avea viata frumoasa la care visezi, atunci la un moment dat sa speram ca si ai tai vor intelege asta. Nu uita ca exista intotdeauna un motiv in spatele lucrurilor pe care le spunem sau pe care le facem. Asa este si in cauzl familiei tale. Doar incearca sa ii inteelgi si pe ei. Chiar daca nu este o situatie care sa iti placa.

teilor.ro

CITESTE SI: Cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine

CITESTE SI: Cine are ultimul cuvant de spus in organizarea nuntii, daca platesc parintii pentru organizare?

Ce faci daca parintilor nu le place logodnicul tau?

Autostraddle

Cand sunt impreuna, tine-i departe! Va fi mai dificil uneori. De exemplu, in cazul cinelor in familie. Dar, pentru a evita conflictele si situatiile nefericite, incearca sa gasesti o solutie astfel incat sa existe un spatiu mai mare intre ei. La nunta nu va fi atat de greu, avand in evdere ca vor fi prezente mai multe persoane la eveniment.

Pastreaza-ti calmul si incerderea. Da, nu este o situatie ideala, insa nu te stresa prea mult in aceasta privinta. Important este sa fii fericita alaturi de el. Nu te lasa influentata de ceea ce spun sau cred ceilalti. Si, daca vor vedea ca el te face fericita, atunci parintii tai isi pot schimba parerea despre el.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment