Ce faci daca nu vrei sa inviti la nunta o ruda?

Te-ai intrebat vreodata ce faci daca nu vrei sa inviti la nunta o ruda? Desi nu este deloc placut, nuntile pot scoate la suprafata anumite drame familiale. Nu se intampla numai in cazul nuntii voastre, ci in multe alte cazuri. Asa ca, daca stii ca exista una sau mai multe persoane care nu pot veni la nunta deoarece prezenta acelei sau acelor persoane ar dauna evenimentului, atunci trebuie sa stii anumite lucruri. Iata cand nu este cazul sa inviti pe cineva la nunta, chiar daca acel cineva este chiar un membru al familiei.

Ce faci daca nu vrei sa inviti la nunta o ruda?

Relatia voastra va fi mereu la fel. Daca stii ca nici dupa nunta relatia voastra nu se va schimba, veti avea aceleasi probleme, atunci nu este o idee rea sa excluzi din lista invitatilor persoana respectiva. Dar gandeste-te bine inainte de a lua decizia finala. Chiar nu exista nicio cale de a imbunatati relatia pe care o aveti? La nunta te bucuri alaturi de cei dragi, insa o persoana toxica ar putea sa-ti distruga acea fericire. Si nu numai tie. Insa, pe de alta parte, daca nu va fi la nunta acea persoana, probabil parintii ori altii se vor supara. Da, este greu sa iei o decizie in acest sens. Tocmai de aceea, numai daca esti ferm convinsa ca nu ai cum sa schimbi lucrurile intre tine si acea persoana, atunci mai bine nu o inviti la nunta.

Ce faci daca nu vrei sa inviti la nunta o ruda

Getty Images/DavidGoh

Nu te vei simti confortabil stiind ca acea persoana va fi la nunta? Prezenta acelei persoane i-ar putea face si pe altii sa isi piarda buna dispozitie? Atunci stii ce ai de facut daca raspunsul la acele intrebari este pozitiv. Doar pentru ca imparitit un pic din acelasi ADN nu inseamna ca trebuie sa te simti obligata sa chemi pe cineva la nunta ta. Daca stii ca este vorba despre o persoana toxica, iar prezenta acelei persoane nu te va face sa te simti in largul tau la propria nunta, atunci mai bine ar fi sa renunti la ideea de a-i trimite o invitatie. Insa, cum spuneam mai sus, inainte de a lua decizia finala, gandeste-te bine inainte, pentru a nu regreta mai tarziu.

Platiti voi nunta? Este foarte important acest aspect. Daca parintii nu se implica financiar in organizarea nuntii, atunci nu aveti de ce sa va simtiti obigati sa invitati pe cineva doar pentru ca parintii va cer lucrul acela. Altfel stau lucrurile daca parintii va ajuta sa va organizati nunta. Deoarece va ajuta financiar, este posibil sa va sugereze sau chiar sa impuna sa invitati unii oameni la nunta. Insa, indiferent de situatie, asculta-ti inima, instinctul. Astfel vei sti ce ai de facut. Iar cu cei dragi, incearca sa vorbesti si sa le explici de ce anumite persoane nu ar trebui sa fie prezente la nunta. Ar trebui sa existe intelegere.

Asadar, acum stii ce ai de facut in cazul in care sunt unele persoane pe care nu le vrei la nunta. Si inainte de a incheia articolul, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment