Ce faci daca nu poti merge la nunta prietenei tale?

Desi nunta prietenei tale este un eveniment la care ai vrea sa participi, din cauza unor angajamente anterioare, este posibil ca data evenimentului sa nu iti permita sa iei parte la marele eveniment din viata ei. Poate ca ai anumite planuri legate de locul de munca, de familie etc. Si nu ai cum sa le amani. Bineinteles ca asta nu te va impiedica sa fii alaturi de prietena ta in ziua cea mare, chiar daca fizic vei fi departe. Potrivit specialistilor, sunt anumite modalitati prin care chiar daca nu iei parte la nunta, ai putea totusi sa ii arati ca ii esti alaturi si ca te bucuri pentru ea. Afla din randurile de mai jos ce faci daca nu poti merge la nunta prietenei tale.

Ce faci daca nu poti merge la nunta prietenei tale?

Ai fost alaturi de ea de fiecare data cand ceva important s-a intamplat in viata ei. De asemenea, i-ai fost aproape pe parcursul relatiei si te-ai bucurat de lucrurile frumoase care s-au intamplat in viata ei. Poate chiar l-ai ajutat pe iubitul ei sa organizeze cererea in casatorie, ori chiar ai fost acolo cand a intrebat-o daca vrea sa fie sotia lui. Ai primit invitatie la nunta, insa, din pacate, nu ai cum sa iei parte la eveniment. Bineinteles ca va intelege ca programul nu iti permite sa fii acolo in ziua in care va deveni sotia barbnbatului pe care il iubeste. Insa ce faci pentru a-i arata ca totusi te bucuri pentru ea si ca ii esti alaturi, chiar daca fizic nu ii esti aproape?

Ce faci daca nu poti merge la nunta prietenei tale?

Spirit Ridge

1. Poti lua parte la petrecerea burlacitelor. Petrecerea poate fi stabilita pentru o zi in care sa nu ai nimic altceva de facut. In felul acesta vei sarbatori cu prietena ta inaite de nunta. Deisgur, nu va fi la fel ca in ziua evenimentului, insa te poti asigura ca va avea parte de o experienta inedita. La fel si tu.

CITESTE SI: Ce faceti daca ati fost invitati la nunta unui cuplu care nu v-a oferit nimic la nunta?

CITESTE SI: Ai baut prea mult alcool la nunta? Ce faci in ziua urmatoare?

Ce faci daca nu poti merge la nunta prietenei tale?

Bravo TV

2. Fa-i ziua nuntii speciala. Poti face asta si fara a fi aproape de ea. Ai putea sa o suni sau sa ii trimiti un mesaj in ziua nuntii (ai grija, insa, sa nu fie ocupata, pentru ca in ziua cea mare miresele au atat de multe lucruri de facut!). Sau, ai putea sa ii trimiti un buchet de flori ori un alt cadoua pe care sa il primeasca in ziua in care se va casatori. Una dintre domnisoarele de onoare i-l poate oferi si ii va spune ca vine din partea ta. In felul acesta va sti ca ii esti alaturi, chiar daca va desparte distanta.

3. Organizeaza o petrecere dupa nunta. Si in modul acesta veti putea sarbatori asa cum se cuvine. Poate va trebui sa astepti sa se intoarca din luna de miere. Detaliile le poti stabili impreuna cu ea. Ati putea iesi undeva doar voi doua, ori ati putea sa celebrati casatoria impreuna cu mai multe persoane.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nuta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment