Ce faci daca nu iti place inelul de logodna?

El este barbatul perfect, sufletul tau pereche. Stii asta. Vine ziua aceea magica, speciala, in care el, emotionat, te intreaba daca vrei sa fii sotia lui. Vezi cutia cu inelul si, in momentul in care se deschide, vezi cel mai urat inel de logodna. Nu esti singura care trece prin asta. Sunt si alte femei in aceeasi situatie. Ce faci daca nu iti place inelul de logodna?

teilor.ro

Ce faci daca nu iti place inelul de logodna?

1. Asteapta cateva zile

Poate nu este dragoste la prima vedere, insa ii poti acorda o sansa. Inelului, zic. Poarta-l cateva zile si poate te vei obisnui cu el. Poate conteaza prima impresie, insa uneori nu este compatibila cu ceea ce simti mai tarziu despre un om sau, in acest caz, despre un inel. De asemenea, este indicat sa afli si care este motivul pentru care a ales acea bijuterie. Poate i-a trezit un numit sentiment, ori seamana cu cel pe care mama sau bunica lui l-a purtat. Este posibil ca dupa ce vei afla povestea din spatele alegerii acelei bijuterii, sa o privesti cu alti ochi.

Ce faci daca nu iti place inelul de logodna

Ce faci daca nu iti place inelul de logodna

2. Discuta cu logodnicul tau

teilor.ro

Daca tot nu iti place al inel, atunci poate ar trebui sa dicuti cu viitorul tau sot. Alege, insa, cu grija momnetul. Nu in timp ce va certati sau cand esti nervoasa. Este o discutie intima, delicata, asa ca alege bine momentul. De asemenea, cauta-ti bine cuvintele astfel incat sa nu il faci sa se simta jignit. Nu uita sa ii spui ca apreciezi gestul, insa stilul sau modelul inelului nu ti s-ar potrivi.

3. Schimba-l sau returneaza-l

Dupa ce ai purtat acea discutie si ati stabilit de comun acord sa schimbati sau sa returnati inelul, ati putea merge impreuna pentru a face asta. Ai grija, insa, cand alegi alt inel, sa tii cont si de bugetul lui. Ai putea chiar sa alegi o bijuterie personalizata, care sa te reprezinte.

4. Modifica-l

teilor.ro

Ai putea chiar sa pastrezi inelul, insa sa mergeti la un bijutier pentru a-l modifica. Ai putea pastra anumite elemente, cum ar fi piatra, de exemplu, dar sa schimbati modelul. Cel mai bine ar fi sa discutati cu un bijutier care va va putea ajuta astfel incat fiecare sa fie multumit.

5. Alege tu verigheta

Daca inelul nu poate fi returnat sau modificat, nu este o tragedie. Nu uita, totusi, semnificatia acelei bijuterii. Insa, cand veti cauta verighetele, ai putea sa o alegi tu pe cea pe care o vei purta. Astfel inelul de logodna poate nu ti se va mai parea la fel de urat sau nepotrivit pentru tine.

Ce faci daca nu iti place inelul de logodna

Ce faci daca nu iti place inelul de logodna

6. Daca doar voiai un inel mai scump, nu spune nimic

teilor.ro

Daca te nemultumeste valoarea inelului si visai la unul mai scump, nu spune nimic. Sigur el a ales bijuteria care i s-a parut cea mai frumoasa si potrivita pentru tine. Plus ca sigur a cheltuit atat cat i-a permis bugetul. Nu uita intentia lui, semnificatia acelui inel.

Nu uita ca nu te vei casatori cu inelul, ci cu barbatul pe care il iubesti, asa ca nu lasa o bijuterie sa intervina intre voi.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artisice de nunta.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment