Ce faci daca nasii nu ajung la nunta

Organizati nunta pana la cel mai mic detaliu, va alegeti nasii cu cea mai mare grija. Vreti un cuplu care sa va fi1 eaproape mereu, de aceea sunt cei mai buni prieteni sau poate cei doi chiar fac parte din familie. Cu totii asteptati cu nerabdare ziua cea mare si cand vine, in sfarsit, surpriza! Nasii nu pot participa la eveniment. Desigur, este putin probabil, insa nu imposibil. Trebuie sa tinem cont de faptul ca viata este imprevizibila si orice ce poate intampla. Uneori fara ca noi sa contribuim. Pur si simplu… destinul actioneaza. Sau orice forta superioara inexplicabila in care crede fiecare. Asadar, ce faci daca nasii nu ajung la nunta?

Ce faci daca nasii nu ajung la nunta

Today

Ce faci daca nasii nu ajung la nunta?

Primul lucru pe care il faci, desi nu ar trebui: intri in panica. Bineinteles ca nu iti vine sa crezi ca se intampla una ca asta, tocmai in ziua nuntii tale. Cat ghinion poti avea? Tot speri ca cineva sa vina la tine sa iti spuna ca a fost o farsa si, in realitate, totul este in ordine. Insa, nu se intampla asta. Scenariul de groaza continua sa se desfasoarte in fata ochilor tai si impreuna cu persoana iubita trebuie sa luati o decizie importanta: ce veti face in privinta nuntii? Asteptati inca putin pentru a vedea daca se poate ca nasii sa vina? Anulati evenimentul? Gasiti alti nasi, in graba?

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa aflati ce anume ii impiedica pe nasi sa ajunga la nunta. Daca are loc iarna, atunci zapada ar putea fi un impediment. Sau, cine stie, poate un eveniment neprevazut ii tine pe loc. Cum spuneam, orice este posibil. Desigur, intrati in panica, va ganditi ca totul este distrus. Cum se poate una ca asta?

Ce faci daca nasii nu ajung la nunta

7 Themes

Poate ar fi mai bine sa anulati evenimentul? Sa il amanati? Dar, in acest caz, ce faceti cu invitatii care au venit special pentru a fi alaturi de voi in ziua cea mare? Ce faci daca nasii nu ajung la nunta? Amani evenimentul? Ar fi o optiune, insa nimic nu itit garanteaza ca a doua oara vor mai participa toti invitatii. Plus ca ati organizat nunta atat de mult timp, ati investit timp si bani, asa ca nu ar fi tocmai usor sa renuntati. Asa ca, ar mai ramane ceva ce ati putea face: gasiti alti nasi. Atunci, acolo. De ce nu? Va fi o decizie spontana, insa vremurile disperate cer masuri disprate, nu? Sigur printre invitati se afla cel putin un cuplu de oameni caasatoriti care v-ar putea veni in ajutor, devenind nasii vostri. Asa ca, de ce sa nu luati in calcul si aceasta posibilitate? In plus, dupa ce veti trece peste socul initial, dupa teama pe care nu aveti cum sa nu o simtiti in astfel de circumstante, veti transforma totul intr-o poveste numai buna de spus altora. Va fi chiar distractiv. Desigur, dupa ce totul se va rezolva si veti trai fericiti pana la adanci batraneti, casatoriti. Chiar daca nasii nu au putut participa la nunta.

Ce faci daca nasii nu ajung la nunta? Cateva posibile raspunsuri le gasiti mai sus. Si acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment