Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?

Cu totii ne dorim ca oamenii pe care ii iubim sa se placa, sa se inteleaga bine. Si intr-o lumne ideala asta s-ar intampla. Insa, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Si, desi ne dorim ca oamenii la care tinem sa se poata intelege bine unul cu celalalt, este psibil ca din diferite motive ei sa se placa. Dar ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare? Sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le stii daca te gasesti intr-o astfel de situatie. Iata despre ce este vorba.

Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?

Afla care este motivul pentru care nu o place. Poate s-au certat sau poate pur si simplu este ceva ce nu-i place la ea. Cu siguranta ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca pe langa organizarea nuntii sa te ocupi si de astfel de probleme, insa trebuie sa rezolvi cumva situatia. In felul acesta te asiguri ca fiecare este multumit si nu vor exista conflicte in timpul nuntii sau inainte de nunta. Intreaba-l de ce nu o place si in felul acesta, stiind adevarul, vei sti in ce mod trebuie sa actionezi, ce trebuie sa faci. Este un lucru important pe care nu il poti ignora. Are dreptate cand spune sau arata ca nu o place? Este un lucru serios care necesita rezolvare. Ar trebui sa iti spuna despre ce este vorba.

Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?

Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?

Pregateste-te sa accepti faptul ca el niciodata nu isi va schimba opinia despre ea. Daca simte ca nu isi poate schimba atitudinea fata de ea, daca stie ca indiferent ce se va intampla, nu va putea fi niciodata prieten cu ea, trebuie sa accepti asta. Iar daca si domnisoara de onoare simte acelasi lucru in legatura cu el, atunci poate ar fi bine sa accepti situatia. Pentru ca, indiferent ce ai face, nu se va schimba nimic intre ei. Insa, cel putin, poate vor face un efort de dragul tau si vor incerca sa se comporte civilizat unul cu celalalt.

CITESTE SI: La ce se gandesc miresele cand isi aleg domnisoarele de onoare

CITESTE SI: De ce sa renunti la domnisoarele de onoare la nunta

Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?

Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?

Poate nu ar trebui sa fie domnisoara ta de onoare. Din moment ce ai intrebat-o daca vrea sa fie domnisoara ta de onoare, ar fi urat sa ii spui ca nu se mai poate intampla lucrul acesta. Iar daca stiai dinainte care este situatia, daca stiai ca nu se intelege bine cu viitorul tau sot, atunci de ce i-ai cerut sa-ti fie domnisoara de onoare? Poate credeai ca intre timp situatia se va schimba intre cei doi? Relatiile interumane pot fi foarte complicate. Asa ca, daca i-ai cerut sa fie domnisoara ta de onoare stiind care este relatia cu viitorul tau sot, nu mai poti da inapoi, insa nici nu este indicat sa fortezi lucrurile. Daca cei doi nu se plac, atunci nu prea ai ce sa faci in legatura cu asta. Doar sa ii rogi sa fie civilizati si sa nu dea nastere unor conflicte urate.

Iar acum, la final, dupa ce am aflat ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment