Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

Daca ai gasit intamplator inelul de logodna

Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

daca ai gasit accidental inelul e logodna pune-l la loc Sursa: Jacaranda FM

probabil ca te confrunti cu multe emotii. Deci, sa presupunem ca in timp ce curatai prin casa sau iti cautai cheile pierdute ai gasit un inel de logodna frumos ambalat. Fie ca te asteptai la o cerere in casatorie, fie ca nu, probabil va esti in soc. Este posibil sa simti bucurie, uimire, sau poate si putina dezamagire ca cererea in casatorie nu va mai fi o surpriza totala. Te-ai putea simti si putin confuza

Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

te-ai putea simti confuza si sa nu stii ce sa faci Sursa: Stuff.co

pentru ca nu stii ce sa faci din moment ce ai gadit inelul de logodna. Sa te porti ca si cum nu ai sti nimic, sa-i spui partenerului tau ca stii, sa-ti anunti toti prietenii…..exista multe cai pe care sa mergi odata ce ai gasit inelul. Nu intra in panica. Iti voi spune cu exactitate ce sa faci daca ai gasit inelul de logodna inainte ca el sa ti-l ofere.

Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

 1. Pune-l inapoi unde l-ai gasit
  Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

  Pune-l inapoi unde l-ai gasit Sursa: The Independent

Este posibil sa vrei sa il privesti din nou si din nou, ore in sir, insa trebuie sa rezisti acestei tentatii. Inchide repede cutia si pune inelul la loc exact unde l-ai gasit. Nu este necesar s ail anunti pe partenerul tau ca ai gasit acest inel, si, cu cat il vei admira mai mult, sansele sa fii prinsa ca faci asta vor creste.

 1. Evita sa il privesti din nou
  Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

  Evita sa il privesti din nou Sursa: Belfast Live

Acum vine partea care este cu adevarat dificila. Dup ace ai pus inelul la loc unde l-ai gasit nu il scoate din nou pentru a te uita la el nici peste cinci minute, nici peste o zi. Asta poate fi chiar dificil, dar trebuie sa mentii surpriza referitoare la cererea ta in casatorie cat de mult poti. Daca nu vei privy mult timp inelul este posibil sa nu iti aduci aminte fiecare detaliu al lui si vei fi oarecum susprinsa atunci cand inelul de logodna iti va fi oferit in mod oficial.

 1. Pastreaza secretul
  Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

  Pastreaza secretul Sursa: Brides

Poae ca simti ca vrei sa stie toata lumea, ca vrei sa te urci pe acoperisul unei case si sa tipi pentru ca toti sa te auda de bucurie, insa daca ai gasit inelul de logodna inainte de cererea in casatorie, trebuie sa pastrezi asta in cel mai mare secret. Asta presupune sis a nu-I faci partenerului tau apropouri de genul “ Putei sa ascunzi mai bine inelul de logodna pentru ca eu sa nu il gasesc!” . Nu spune celei mai bune prietene ale tale, nu o suna pe mama ta sa o anunti, pur si simplu nu spune nimanui nimic. Cu cat vor sti mai multe persoane ca ti ai gasit inelul de logodna cu atat cresc sansele ca asta sa ajunga si la urechile partenurului tau, iar acesta va fi foarte dezamagit. Daca iti doresti neaparat sa vorbesti despre inel, daca pur si simplu nu poti fara sa iti exprimi emotiile, scrie-ti gandurile intr-un jurnal. Pana la a fi ceruta in casatorie probabil ca mai este foarte putin timp si vei avea ocazia sa arati superbul inel de logodna la toata lumea.

 1. Surpriza inca poate exista
  Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

  Surpriza inca poate exista Sursa: blog.theheartbandits

Daca esti dezamagita pentru ca surpriza este stricata, aminteste-ti ca nu stii toate elementele cererii tale in casatorie. Nu stii unde va avea loc si nici cand va avea loc. Consoleaza-te cu gandul ca doar o cerere in casatorie din trei este o surpriza.

 1. Ai gasit inelul de logodna si nu iti place
  Ce faci daca gasesti intamplator inelul de logodna

  Ai gasit inelul de logodna si nu iti place Sursa: Virgin Radio

Ai gasit intamplator inelul si nu iti place. Cel mai important lucru in acest caz este sa iti aduci aminte de importanta bijuteriei. Partenerul tau te iubeste si si-a facut timp si a cheltuit bani pentru un inel despre care crede ca iti va place. Concentreaza-te pe dragostea partenerului, nu pe aspectul inelului.

Alte informatii despre inelul de logodna gasesti citind despre:

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment