Ce faci daca amanta iti cere sa divortezi

Ce faci daca amanta iti cere sa divortezi? Simplu: nu iti gasesti o amanta. Este un subiect sensibil, insa nu sunt deloc rare cazurile in care barbatii casatoriti prefera sa aiba si o… amanta. Motivele pentru care fac asta sunt diverse si probabil difera de la caz la caz. Insa ce faci daca, pe langa o sotie, te-ai ales si cu o amanta care te vrea numai pentru ea si iti cere sa renunti la nevasta, la copii poate, la familia pe care ti-ai intemeiat-o, la viata de pana acum, si sa fii numai cu ea? Este o situatie complicata, domnilor, iar pentru a o evita cel mai bine ar fi sa nu intrati intr-o astfel de poveste. Nu e chiar atat de greu, nu?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce faci daca amanta iti cere sa divortezi

Return Dates

Ce faci daca amanta iti cere sa divortezi?

Toate au fost bune si frumoase pana cand amantei a inceput sa ii displaca sa fie pe locul doi in viata ta, a inceput sa te iubeasca si acum te vrea numai pentru ea. Ce faci in acest caz? Ii faci pe plac? Esti dispus sa renunti la casnicie, la viata linistita de pana atunci, doar pentru a fi cu ea? Pe oricare parte ai intoarce situatia, vei ajunge la concluzia ca oricum, cineva va avea de suferit si calculele nu ies asa cum ar trebui, nu?

Incearca sa pui capat relatiei extraconjugale, din moment ce stii ca nu are niciun viitor. Pentru tine poate este mai usor, tu ai deja o familie, insa pe ea nu faci decat sa o tii pe loc, sa o amagesti cu promisiuni pe care stii prea bine ca nu ai cum sa le respecti. Statisticile spun clar ca foarte putini barbati sunt dispusi sa treaca printr-un divort pentru a fi cu… amanta. Nu este corect nici fata de ea, nici fata de familia ta.

Ce faci daca amanta iti cere sa divortezi

Love and Marriage Seminars

O solutie la care nu multi vor recurge ar fi aceea de a-i spune sotiei adevarul, cu riscul ca ea sa iti puna imediat sub nas actele de divort. Si pe buna dreptate. Sinceritatea este apreciata, insa bineinteles ca va fi dureroasa. Insa, stiai la ce riscuri te expui si, ce faci daca amanta iti cere sa divortezi si chiar te ameninta ca ii va spune sotiei totul? Faci tu asta in locul ei, in felul tau, cu argumente si scuze si regrete (speram ca sincere) si astepti decizia sotiei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Insa, daca simti ca mariajul nu mai functioneaza, nu ar fi mai cinstit fata de toata lumea sa vorbesti cu sotia si sa incercati impreuna sa solutionati problemele, in loc sa te ascunzi de ele sau sa le ignori si sa iti gasesti o amanta, care oricum nu este nici pe departe solutia?

Ce faci daca amanta iti cere sa divortezi

Community Times

Te intrebi ce faci daca amata iti cere sa divortezi? Decizia va trebui sa o iei singur, cantarind situatia, facand calcule si fiind sincer cu tine insuti, cu sotia si cu… amanta pe care ai implicat-o in casnicia ta.

Iar acum, dupa controversatul subiect, dupa intrebarea pentru care numai tu vei avea un raspuns, sa ne oprim putin pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate un un videograf profesionist.

filmari nunti

filmari nunti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment