Ce faci daca ai emotii in legatura cu dansul mirilor?

Nu e usor pentru toti viitorii miri sa pregateasca si sa repete dansul mirilor. Si poate deveni chiar mai dificil daca tu si partenerul de dans aveti doua picioare stangi. E firesc sa ai emotii, insa nu uita ca exista o rezolvare si ca nu sunteti singuri in aceasta poveste. Noi suntem aici pentru a va veni in ajutor. Asadar, iata ce faci daca ai emotii in legatura cu dansul mirilor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata ce faci daca ai emotii in legatura cu dansul mirilor

1. Nu uita ca repetitia e mama invataturii

Daca vrei sa scapi de emotiile legate de dansul mirilor, te-ar putea ajuta mult repetitiile. Astfel vei sti ca ai exersat atat de mult incat chiar si in somn ai putea executa dansul mirilor. Facandu-ti bine lectiile, nu ai cum sa te simti nepregatit in ziua cea mare. Deci danseaza, danseaza si iar danseaza.

dansul mirilor

dansul mirilor

2. Invatati de la un profesionist

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fie ca luati lectii de dans online sau va vedeti fata-n fata cu un coregraf, un profesionist va poate ajuta foarte mult. Va ofera idei, sugestii, sfaturi, va poate scoate dintr-un impas si cu siguranta va va ajuta sa creati un dans in functie de cat de priceputi sunteti si de cat de mult va place sa dansati.

3. Nu uita sa porti pantofi comozi

Pantofii sunt foarte importanti. Daca te strang sau daca aluneca pe podea, atunci dansul mirilor cu siguranta nu va fi o experienta placuta pentru niciunul dintre voi. Asa ca nu uitati sa alegeti cu atentie incaltarile pe care le veti purta in ziua in care veti dansa pentru prima data impreuna in calitate de sot si sotie.

dansul mirilor

dansul mirilor

4. Asculta de mai multe ori melodia pe care veti dansa dansul mirilor

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Poate nu iti doresti sa o asculti prea mult, ca sa nu te plictisesti de ea. Insa este indicat sa o asculti astfel incat sa te familiarizezi cu melodia, sa stii cat dureaza si cu ocazia asta sa exersezi si pasii de dans. Un cantec poate parea scurt atunci cand il asculti, insa daca executi un dans pe ritmurile unei melodii, aceasta poate parea dintr-odata foarte lunga.

5. Nu uita sa te distrezi in timpul marelui eveniment

Si in timpul repetitiilor, dar si in ziua in care veti dansa in fata tuturor invitatilor la nunta. Chiar daca nu merge totul conform planului, chiar daca ati gresit cativa pasi, nu este o tragedie. Viata merge inainte, oamenii nu vor vorbi numai despre asta, si oricand puteti glumi pe seama celor doua picioare stangi. Nu transformati momentul acesta in ceva de care sa depinda casnicia sau fericirea voastra. Doar distrati-va, ganditi-va ca este primul vostru dans in calitate de sot si sotie. Incercati sa va simtiti bine pe ringul de dans, sa va bucurati de compania celuilalt si lasati ca restul sa vina de la sine.

Si nu uitati sa va bucurati de fiecare moment din timpul nuntii. Este evenimentul pe care l-ati palnificat timp de mai multe luni si atat de repede trece timpul, atat de repede va trece ziua nuntii!

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment