Ce faci cand cavalerul de onoare devine stresant?

Urmeaza sa te casatoresti, asa ca ai multe pe cap. Vorbim despre organizarea nuntii, plus activitatile zilnice de care trebuie sa te ocupi. Asadar, ce faci cand cavalerul de onoare devine stresant? Poate ai observat ca are anumite obiceiuri suparatoare si te-ar putea pune in incurcatura la nunta, ori pur si simplu a inceput sa devina autoritar si sa isi doreasca sa ia anumite decizii legate de nunta. Cum vei proceda?

Ce faci cand cavalerul de onoare devine stresant?

1. Tine-l ocupat! Daca ai decis sa ii oferi acest rol in cadrul nuntii, atunci de ce sa nu il implici in organizarea evenimentului? Da-i ceva de facut si in felul acesta nu numai ca nu te va mai stresa, dar de asemenea te va ajuta sa organizezi evenimentul care urmeaza sa aiba loc. Cu siguranta se poate implica in activitati care ii vor face placere. Este o idee de care ai putea sa tii cont in cazul in care te gasesti intr-o astfel de situatie.

Ce faci cand cavalerul de onoare devine stresant?

John Paul ODonnell Photography

2. Discutati! Daca observi ca are un comportament bizar, care nu il caracterizeaza, este bine sa afli despre ce este vorba. Poate are anumite porbleme din cauza carora nu are un comportament potrivit. Poate chiar ai putea sa il ajuti cumva. In primul rand pentru ca sunteti prieteni si apoi pentru ca in ziua nuntii sa nu existe probleme sau cea mai mica sansa ca acel cavaler de onoare sa cedeze in fata problemelor si sa aiba un comportament nepotrivit.

3. Mirele trebuie sa intervina. Indiferent daca mireasa este cea care vede ca un cavaler de onoare devine stresant, sau daca numai mirele observa ca ceva nu este in regula, este mai bine ca cel din urma sa rezolve problemele, avand in vedere ca este vorba despre o persoana draga lui.

4. Roaga-i pe ceilalti cavaleri de onoare si poate chiar si pe domnisoarele de onoare sa il supravegheze si inainte de nunta, dar si in ziua marelui eveniment. Mai ales atunci! In felul acesta, daca ceva neplacut ar fi pe cale sa se intample, sa puteti interveni inainte ca acel eveniment sa ia apmploare. Este mult mai bine sa apelezi si la ceilalti pentru ajutor si pentru a afla despre ce este vorba si care este motivul ce il determina pe acel cavaler de onoare sa devina stresant, in conditiile in care inainte nu era astfel, tocmai de aceea fiind si ales cavaler de onoare.

5. Ignora-l cat de mult poti! Nu uita ca este nunta ta, asa ca nu trebuie sa faci totul asa incat sa fii pe placul altora. Daca vezi ca o anumita persoana incepe sa te calce foarte tare pe nervi, poate ar fi cazul sa pastrezi distanta si sa te ocupi de lucrurile mai importante.

Ce faci cand cavalerul de onoare devine stresant?

Wedding photographer North Wales

Si acum, la final, dupa ce ai aflat ce faci cand cavalerul de onoare devine stresant, te ivnit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai gasit un videograf pentru marele eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment