Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

Desi idea de nunta rustica a luat amploare in ultimii ani, aceasta este o tema de nunta folosita de mult timp. Nuntile rustice au influente puternice din sat,

Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

nuntile rustice au influente puternice din viata satului Sursa: orbitstagingandmarquees

gradina ferma sau livada si tind sa prezinte decoruri naturale, cum ar fi lemnul, coaja de copac si diverse alte material organice.

Nuntile rustice sunt oarecum intamplatoare si au ca locatie adesea hambarele, curtile, cabane sau ferme la munte. Oriunde se gaseste mult aer de tara sau in mediu rural

Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

nuntile rustice se organizeaza oriunde exista atmosfera din mediul rural Sursa: Tin Hensel

intr-o forma sau alta se poate organiza o nunta rustica.

Decorul unei astfel de nunti include pe langa mult lemn si flori de camp, fructe…etc.

Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

decor natural pentru nunta rustica Sursa: Tulle & Chantilly

Folosirea altor elemente de décor ce nu se potrivesc cu acestea este acceptabila si de asteptat la o nunta cu tema rustica.

Nu trebuie ca locatia nuntii sa fie neaparat in mediul rural. Poti sa te casatoresti si intr-o sala de bal sau la un hotel, dar sa folosesti décor rustic si flori de camp. O nunta rustica inseamna mai mult atmosfera generala decat detalii individuale. Aceasta tema pentru nunta nu este intotdeauna moderna. Nu exista reguli pe care trebuie sa le urmezi neaparat pentru o astfel de nunta, dar ideile pe care le prezint mai jos te vor ajuta  sa gasesti calea spre tema rustica.

Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

 1. Alege o locatie frumoasa

Desi, din punct de vedere ethnic, aproape orice locatie poate fi decorate rustic, un hambar sau un loc dintr-o gradina

Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

nunta rustica in gradina Sursa: thehendricksphoto

vor evoca natura cu mai multa autenticitate decat o locatie ca un restaurant, de exemplu. Daca insa, nu gasesti o astfel de locatie, poti rezerva o sala clasica de bal si poti aduce in ea elemente de décor rustic.

 1. Foloseste un décor adecvat
  Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

  decor pentru adecvat pentru nunta rustica Sursa: The Knot

Concentreaza-te pe obiecte natural, foloseste frunze de sezon si flori de camp, lemn, sfoara si muschi de pamant pentru a creea un décor frumos. Poti folosi oale de lut, dantela, baloti de fan si panza de sac. O multime de obiecte de décor frumoase pot fi facute cu toate aceste material, obiecte de décor ce vor da viata locatiei tale.

 1. Serveste meniul adecvat temei
  Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

  foloseste meniu adecvat unei teme rustice Sursa: michiganbarnwedding

Un meniu delicious din trei feluri de mancare este intotdeauna binevenit, dar gandeste-te sa servesti mancaruri gatite in stil vechi. Gaseste o firma de catering care sa iti livreze mancare simpla, traditionala, care sa se sincronizeze cu tema nuntii tale. Majoritatea firmelor de catering vor fi fericite sa accepte o asa provocare. Foloseste mac si branza in meniu, pui prajit si salate la care sa adaugi paine facuta in casa. Ofera limonada si bauturile specifice zonei pentru a-ti pastra idea de tema rustica.

 1. Alege un cod vestimentar relaxat
  Ce este si cum organizezi o nunta cu tema rustica

  foloseste tinuta adecvata pentru o nunta rustica Sursa: Karin Events

Nuntile rustice sunt relaxate si casual, iar tinuta trebuie sa se asorteze cu tema. Mirele poate purta o iee, o palarie sau chiar o caciula taraneasca, iar mireasa poate opta pentru o rochie usoara, romantica si pentru un buchet de mireasa din flori de camp.

 1. Nu-ti fie frica sa lucrezi manual

La o nunta rustica, daca esti deosebit de indemanatic, este timpul sa te apuci sa cosi, sa lipesti si sa legi diferitele material pentru a obtine elementele de décor. Asta te va ajuta sa dai personalitatea ta nuntii tale, dar nu te ambala prea mult, sa nu fii coplesit de alte treburi pe care le ai. Nu trebuie sa iti faci prea multe griji in privinta realizarii decorurilor, pentru ca daca nu ai timp sau nu te prea pricepi, o multime de stilisti pentru decoratii de nunta de pot ajuta.

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment