Ce e dragostea? Stefan Banica si Marius Moga fac hit dupa hit!

“Ce e dragostea?” este un clip realizat de Media Pro Music in colaborare cu Marius Moga si Stefan Banica. Stefan Banica joaca in acest clip rolul unui om care a avut parte de dragoste insa nu a stiut cum sa o tina langa el. De fapt ne dam seama ca am pierdut dragostea fata de persoana iubita atunci cand totul este prea tarziu, cand totul a luat sfarsit. Noi simtim in adancul sufletului, faptul ca nu ne-am straduit destul incat sa tinem aproape pe cineva care ne iubeste, insa probabil din cauza faptului ca suntem ocupati prea mult cu viata cotidiana, viata de serviciu, ne focusam prea mult ca sa ne construim o cariera iar cand ajungem la apogeu constatam ca suntem de fapt singuri.

“Ce e dragostea?” – Stefan Banica featuring Marius Moga – este un cantec cu influente R&B. Filmarile au avut loc la Palatul Snagov sub regia lui Iulian Moga care conceput totul intr-o atmosfera dramatica. Stefan Banica rememoreaza momentele unei relatii apuse iar in final intelege ce e dragostea cu adevarat.

Am scris acest articol deoarece vreau sa va reamintesc tuturor cat de important este sa fiti alaturi de persoana iubita.

Credit: vocearomaniei.protv.ro

Credit: vocearomaniei.protv.ro

Sursa: Comunicat de Presa Media Pro Music / Alina Buleanu

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment