Ce decor floral alegem pentru nunta de toamna

Toamna este o perioada frumoasa a anului pentru a te casatori. Daca urmeaza sa ai o nunta de toamna si nu te poti hotari in legatura cu decorul floral, avem cateva optiuni grozave pentru tine. Odata cu frunzele de toamna vine o gama irezistibila de nuante sezoniere. Lunile septembrie si octombrie sunt frumoase si inca ne putem bucura de zile insorite. Nunta in aceste luni reprezinta momentul perfect de a te juca cu toate culorile bogate si intense oferite de natura.

teilor.ro

Florile de nunta pentru toamna arata uimitor si pot fi gasite intr-o gama larga de palete de culori. Decorul floral trebuie sa fie spectaculos si de efect, iar pentru a fi sigura ca te incadrezi in bugetul propus incearca sa stabilesti de la bun inceput o suma alocata acestui aspect al nuntii. Florile care se gasesc toamna sunt: crizanteme, hortensii, dalii, anemone, dar poti gasi si alte tipuri care sunt aduse in special din import.

In continuare iti voi prezenta cateva idei de decor floral pentru nunta de toamna care sa te inspire.>/p>

Ce decor floral alegem pentru nunta de toamna

1. Flori centrate in dovleac

teilor.ro

Dovlecii sunt vedetele toamnei si le poti da un aspect perfect adaugand cateva flori potrivite. Poti opta pentru un dovleac alb sau galben si in functie de acesta poti alege niste flori perfecte. Sculpteaza dovleacul in interior si adauga aranjamentele de flori.

Ce decor floral alegem pentru nunta de toamna

Aranjament dovleac. Sursa: Pinterest

2. Aranjament de toamna compus din diferite flori

Puteti incerca sa realizati un aranjament floral compus din mai multe tipuri de flori, precum: dalii, hortensii, trandafiri, hypericum, skimmia, eucalipt si miniroze.

Ce decor floral alegem pentru nunta de toamna

Aranjament floral. Sursa: Happy Flower

3. Aranjament de toamna portocaliu

teilor.ro

O alta propunere de aranjament floral poate fi compus din minigerbere portocalii, miniroze, hypericum grena si frunze de toamna. Ca si accesorii pentru aceste aranjamente, puteti folosi pe langa frunze si ghinde, lemnn sau fructe pentru a oferi un stil mai original.

Ce decor floral alegem pentru nunta de toamna

Aranjament portocaliu. Sursa: Happy flower

4. Aranjament floral din trandafiri portocalii

O idee spectaculoasa este crearea unui aranjament floral din trandafiri portocalii care sunt potriviti pentru o nunta de toamna. La acest aranjament floral puteti adauga si cateva crengute de merisor sau catina si cu siguranta va iesi o combinatie al unui decor special.

Ce decor floral alegem pentru nunta de toamna

Aranjament floral trandafiri. Sursa: Pinterest

Toamna ne ofera recolte imbelsugate si multe din roadele acestui anotimp le putem folosi pentru un decor special si unic. Poti apela la o vaza sau un suport de flori daca ideea de flori centrate in dovleac nu ti se pare potrivita tematicii nuntii tale. Mai poti opta pentru cateva vase de sticla umplute cu ghinde sau castane si pe langa acestea mai poti adauga cateva frunze de diferite culori.

teilor.ro

Ce decor floral alegem pentru nunta de toamna

Decor. Sursa: Pinterest

Sper ca acest articol legat de ce decor floral alegem pentru nunta de toamna te-a inspirat. Daca doresti sa vizualizezi mai multe imagini cu idei de decor floral pentru o nunta de toamna, te invit pe Pinterest, unde te poti inspira pentru a obtine ceea ce crezi ca se potriveste cel mai bine pentru evenimentul tau.

In continuare te invit sa citesti un articol despre tematici pentru nunta de toamna

CITESTE SI: Culori potrivite pentru nunta de toamna.

Despre autor

A Anca

Leave a Comment