Ce culori ar trebui sa eviti sa porti la nunta la care ai fost invitata

Se apropie nunta la care ai fost invitata si te uiti prin sifonier pentru a gasi tinuta pentru acest eveniment. Dar, inainte de a lua decizia finala, ar trebui sa stii ca nu e in regula sa porti chiar orice culoare la un astfel de eveniment. Iata ce culori ar trebui sa eviti sa porti la nunta la care ai fost invitata, pentru a nu fi confundata cu mireasa, domnisoarele de onoare sau o alta persoana, si pentru a nu crea o situatie stanjenitoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Te intrebi ce culori ar trebui sa eviti sa porti la nunta la care ai fost invitata? Raspunsul il gasesti mai jos

Vom incepe cu o culoare pe care in mod evident e bine sa o eviti: albul. Este culoarea pe care o va purta mireasa, deci daca ai scos din sifonier o astfel de tinuta, grabeste-te sa o pui la loc si sa astepti o alta ocazie pentru a o purta. Doar daca mireasa iti spune ca e in regula sa porti alb la nunta ei sau chiar ii roaga pe toti invitatii sa poarte aceasta culoare, atunci da, poti imbraca o tinuta alba. Altfel ar fi bine sa iti iei imediat gandul de la ea.

Ce culori ar trebui sa eviti sa porti la nunta

Ce culori ar trebui sa eviti sa porti la nunta

Evita si celelalte nuante care se apropie de alb si care ar putea seamana ingrozitor de mult cu rochia miresei. Nu ar fi deloc placut pentru mireasa sa fie confundata cu alte persoane in timpul nuntii.

Evita sa porti culoarea pa care o poarta domnisoarele de onoare. Daca esti apropiata de mireasa, ai putea sa intrebi ce tinute poarta domnisoarele de onoare si astfel vei evita o situatie ce poate fi destul de jenanta. Sa vii imbracata in aceeasi culoare ca domnisoarele de onoare ar putea fi interpretat in fel si chip si sigur nu iti doresti sa fii a cincea roata de la caruta. Mai bine este sa alegi o culoare care nu creeaza discutii si situatii neplacute.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Ce culori ar trebui sa eviti sa porti la nunta

Ce culori ar trebui sa eviti sa porti la nunta

Evita tinutele care au prea mult sclipici sau ies foarte mult in evidenta. Mireasa isi va dori ca ea sa fie in centrul atentiei, nu globul colorat care pare precum cel din cluburi. Pastreaza tinuta aceea pentru o alta ocazie si alege altceva, mai sigur, pentru nunta la care ai fost invitata.

Si nu uita ca trebuie sa eviti sa porti blugi la nunta, rochia de blugi si altele asemenea. Chiar daca mirii anunta ca tinuta pentru nunta poate fi una casual, sa porti blugi la nunta nu este deloc o idee buna. Mai bine pastrezi aceasta tinuta pentru petrecerea burlacitelor sau pentru o alta ocazie, pentru un eveniment mai putin formal. Cu siguranta vei gasi si alte optiuni, mai sigure, care nu vor ridica sprancene si nu vor da startul unor discutii deloc placute legate de ceea ce porti.

Asadar, daca urmeaza sa participi la o nunta, stai departe de tinutele despre care am scris mai sus. Cu siguranta vei gasi altceva ce poti purta cu placere si fara riscul de a crea situatii neplacute. Si cu siguranta vei alege o tinuta potrivita pentru nunta si va fi o experienta frumoasa.

Foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment