Ce asteptari au oamenii de la casnicie

Vrei sa stii ce asteptari au oamenii de la casnicie? Ce isi doresc barbatii si ce isi doresc femeile? Mai jos vei gasi raspunsurile.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce asteptari au oamenii de la casnicie

Asteptarile femeilor

1. Vor afectiune. Sunt multe femei care considera afectiunea importanta intr-o relatie. De fapt, o considera mult mai importanta decat sexul. Asadar, vor dori un sot care sa le ofere acest lucru.

2. Increderea si sinceritatea sunt de asemenea importante. Femeile isi doresc un sot in care sa poata avea incredere, care sa nu fie interesat de alte femeie. In plus, vor sa aiba aproape un barbat sincer, care sa nu minta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3. Pentru femei, cominicarea este importanta. Femeile vor ca partenerii lor de viata sa le asculte. In plus, vor ca la randul lor sotii sa vorbeasca despre anumite lucruri cu ele. Astfel relatia va deveni mai puternica. Daca nu exista comunicare, atunci relatia nu are cum sa functioneze asa cum trebuie. Femeile vor sa fie intelese de sotii lor si sa stie ca pot discuta cu ei despre orice.

Ce asteptari au oamenii de la casnicie

Ce asteptari au oamenii de la casnicie

4. Angajamentul se afla pe lista asteptarilor pe care femile le au de la casnicie. Bineinteles ca si barbatii isi doresc acelasi lucru, insa in cazul femeilor, angajamentul se afla printre cele mai importante lucruri.

5. Siguranta financiara. Asta nu inseamna ca se vor casatori pentru a obtine acest lucru. Insa daca nu ai siguranta zilei de maine, atunci cresc sansele sa apara unele probleme in cuplu.

Asteptarile barbatilor

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

1. Vor o legatura intima. Sunt multi barbati care sustin ca asteapta acest lucru din partea sotiilor lor. Iar daca in dormitor lucrurile nu sunt asa cum trebuie, asa cum isi doresc, atunci relatia poate fi distrusa. Si se poate ajunge in unele cazuri la infidelitate.

2. Vor o sotie atragatoare. Sunt multi barbati care au recunoscut ca isi doresc o sotie atragatoare. Asta pentru ca toti ceilalti sa vada cat de norocosi sunt ei. Suna de parca sotiile ar fi un trofeu, insa in cazul lor este vorba despre orgoliul masculin.

CITESTE SI: Ce trebuie sa faci pentru a avea o casnicie fericita

CITESTE SI: Urmeaza sa te casatoresti? Ce nu trebuie sa faci pentru a avea o casnicie fericita

3. Vor sa fie intelesi de sotii. Barbatii isi doresc ca partenerele lor de viata sa fie alaturi de ei in momentele mai dificile. Vor ca ele sa ii inteleaga si sa nu ii paraseasca atunci cand le este greu. In fond, si despre asta este casnicia, nu? La bine si la greu…

Ce asteptari au oamenii de la casnicie

Ce asteptari au oamenii de la casnicie

4. Unii barbati vor sa fie admirati si laudati de sotiile lor. Cand se intampla asta, ei devin mult mai atenti, mai protectori si mai puternici.

5. Vor sa primeasca ajutor casnic din partea sotiilor lor. Este normal ca si sotul si sotia sa contribuie la treburile casnice. Si asa cum sotia are nevoie de sotul ei pentru a face anumite lucruri in casa, si sotii au aceleasi asteptari. Mai ales ca sunt unele lucruri la care este posibil sa nu se priceapa.

Acestea sunt asteptarile pe care le au oamenii de la casnicie. In timp ce unele dintre ele sunt firesti si oricine le cunoaste, altele ar putea fi surprinzatoare.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona acteva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment