Cati bani poti cheltui pentru darul de nunta

Cand primesti o invitatie la nunta, intrebarea „Cati bani poti cheltui pentru darul de nunta?” ti-ar putea trece prin minte. Desi nu exista reguli batute in cuie pentru acest lucru, sunt intrebari pe care ti le poti adresa, pentru a afla care este suma potrivita pentru cadoul de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cati bani poti cheltui pentru darul de nunta

Easy Weddings

Afla cati bani poti cheltui pentru darul de nunta

Este un obicei ca invitatii sa le ofere mirilor cadouri in ziua nuntii. Exista, totusi, si cazuri in care invitatii nu pot participa la nunta, si chiar daca nu sunt obligati, cumpara un dar pentru cei doi, pentru a-i felicita astfel pentru pasul pe care l-au facut impreuna. In perioadele in care situatia financiara ar putea fi mai putin buna, poate fi o provocare pentru un invitat sa decida cati bani ar putea da pentru darul mirilor. Suma pe care alegi sa o dai pentru dar ar trebui sa fie stabilita in functie de cateva lucruri precum relatia pe care o ai cu mirii sau situatia ta financiara. Iata cateva intrebari pe care ti le-ai putea adresa, cu scopul de a afla cati bani poti cheltui pentru darul de nunta.

Cati bani poti cheltui pentru darul de nunta

Chilli Sauce

Cat de apropiat/a sunt de cuplu? Daca vorbesti cu mireasa numai de cateva ori pe an, iar pe mire inca nu l-ai cunoscut, atunci cadoul ar putea fi unul mai ieftin. Daca, pe de alta parte, sunteti prieteni de o buna perioada de timp, un cadou mai scump este o buna alegere (daca ti-l poti permite). Ia in calcul prietenia care va leaga, daca sunteti sau nu sunteti inruditi si cat de des comunicati, pentru a putea stabili mai usor bugetul.

Cati bani poti cheltui pentru darul de nunta

Huffington Post

Care este situatia mea financiara? Nu trebuie sa te simti obligat/a sa dai mai multi bani decat consideri ca ar trebui pentru cadoul de nunta. Ia in calcul obligatiile tale financiare, facturile si datoriile inainte de a cumpara un cadou care sa depaseasca bugetul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cati bani voi mai cheltui pentru alte lucruri legate de nunta? Drumul parcurs pana la locul in care va avea loc nunta sau vestimentatia vor aduce cheltuieli suplimentare de care sa tii cont inainte de a hotari cati bani vei da pe darul pentru miri.

Am mai oferit cuplului un alt cadou inainte? Daca le-ai oferit deja un cadou pentru a-i felicta pentru logodna, de exemplu, atunci ai putea sa aloci o suma mai mica pentru dar. Daca este singurul dar, atunci ai putea majora putin pretul.

Cati bani poti cheltui pentru darul de nunta

Huffington Post

Din partea cator persoane va fi cadoul? Daca va fi numai din partea ta, atunci darul ar putea fi mai ieftin, insa daca vor contribui mai multi, va fi, cu siguranta, un cadou mai scump.

Adresandu-ti aceste intrebari, ti-ar putea fi mult mai usor sa afli cati bani poti cheltui pentru darul de nunta. Nu trebuie decat sa tii cont de relatia pe care o ai cu mirii, de situatia ta financiara, daca le-ai mai oferit inainte un alt cadou, cati bani vei mai da pentru alte lucruri legate de nunta sau daca vei lua cadoul impreuna cu alti invitati.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sper ca articolul v-a fost de ajutor, iar acum va recomand cateva clipuri deosebite, rezlizate la nunti de poveste. Vei gasi aici filmulete care iti vor arata cat de speciale pot fi nuntile, iar cea la care vei participa nu va face exceptie.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment